Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 октомври 2017
Мислења
855
Поени од реакции
1.471
Овие глупаци изгледа не сфаќаат дека Европа им гледаше кроз прсти дур да го сменат името.

Дечки ви заврши грејс периодот!

Веќе ги гледам извештаите од Брисел и Ди Си[DOUBLEPOST=1550776114][/DOUBLEPOST]
Lele lele, pochna narodot da se sekira za tepanite koi zasluzile da bidat vo zatvor.
Kolku samo lugje se tepani po zatvori zaradi nivnite postapki.
Ova e samo karma.
Кој е тепан ради нив? Де кажи ЕДЕН

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
Какви прикаски, видовме со свои очи 50 полицајци го чуваат во болница.

Белким не го однеле во болница оти не му е ништо
На видеото ставено поназад каде мицко отиде пред собата, како што кажа и сам, имаше све на све 6-7, ама еве нека се и 50 или 100, сеедно, криминалци од типот на Миле секако треба да бидат обезбедени на таков начин само што ова е глумење на лудило со оглед дека грујо им избега глатко, едноставно ко прошетка низ парк така да џабе им е овој циркуз сеа, на крај ради тепањево и овие да не добијат вип соба ко мијалков а на крај и домашен притвор, па добро да им доат шамариве.
Адвокатот на Миле гревот е моментално со него во Шутка, ако алудираш на криење на повредите, невозможно е тоа, зашто адвокатот негов ќе пренесе точно што и како се случило односно верзијата на Миле, како и за тежината на повредите.

А дали му е нешто, или ништо, сеедно, ипак за миле правиме муабет, и спиро, реков и погоре, и да е точно тоа дека го тепал некој од диво насење, пак следи едно големо ''И?!'' .
Иначе како што разбрав, одвоени инциденти биле у прашање, не ги шљакале на едно место, така да претпоставувам дека ова е однапред планирано и нарачано, не верувам да е случајно зашто Миле веќе беше во притвор у истиов затвор, и никој ништо му немаше напраено.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.976
Поени од реакции
23.896
Абе лепи, ние сме овде на форум.
Нема потреба да ме прашуваш како Христијан Мицковски што би прашал некој од владеачката партија.
Сите знаеме колку отидоа во затвор заради ВМРО, нема да ме чуди да бидат тепани...па пола таму лежат заради нив.

Ако е на етничка основа,и башка тоа што го сториле убијци не би требало да те радува
Не ме радува, ама па и не ми ни чуе.
Двајца преваранти биле претепани од осудени убијци.
Ништо спектакуларно, а да рипам па дека е на етничка основа е ко да рипам во сув бунар.

Член од
17 октомври 2017
Мислења
855
Поени од реакции
1.471
Абе лепи, ние сме овде на форум.
Нема потреба да ме прашуваш како Христијан Мицковски што би прашал некој од владеачката партија.
Сите знаеме колку отидоа во затвор заради ВМРО, нема да ме чуди да бидат тепани...па пола таму лежат заради нив.

Не ме радува, ама па и не ми ни чуе.
Двајца преваранти биле претепани од осудени убијци.
Ништо спектакуларно, а да рипам па дека е на етничка основа е ко да рипам во сув бунар.
А бе лепи

Немаш одговор

Ќе се изненадев да имаше

Лепи

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Зар мислиш дека некој оправдува да бидеш гризнат од куче и тоа го подржува? Сите што имаат барем 5грама мозок сфаќаат дека сите се залагаат да се тргнат кучињата од улиците,само пристапот е различен.
-Значи мора да се случи некоја немила случка, каде животното ќе биде загрозено, па да се реагира, и да произлегуваат барања?
Тоа што секој ден има гризнувања на луѓе, мање битно? Мислиш дека на овој начин не се заштитуваат кучињата со барања ?
Не е проблем што предизвикува такви реакции?
Не сакам да ме сфатиш погрешно, кучиња чувам дома од многу мал, и најостро ги осудувам сите што посегнуваат да трујат куче ,само многу ме нервираат луѓе со таков пристап како тебе, што се јавуваат со реакции да бранат само кога животното е во прашање.
Мислиш дека ќе се реши проблемот со финансиска казни од 500е?

Член од
17 октомври 2017
Мислења
855
Поени од реакции
1.471
На видеото ставено поназад каде мицко отиде пред собата, како што кажа и сам, имаше све на све 6-7, ама еве нека се и 50 или 100, сеедно, криминалци од типот на Миле секако треба да бидат обезбедени на таков начин само што ова е глумење на лудило со оглед дека грујо им избега глатко, едноставно ко прошетка низ парк така да џабе им е овој циркуз сеа, на крај ради тепањево и овие да не добијат вип соба ко мијалков а на крај и домашен притвор, па добро да им доат шамариве.
Адвокатот на Миле гревот е моментално со него во Шутка, ако алудираш на криење на повредите, невозможно е тоа, зашто адвокатот негов ќе пренесе точно што и како се случило односно верзијата на Миле, како и за тежината на повредите.

А дали му е нешто, или ништо, сеедно, ипак за миле правиме муабет, и спиро, реков и погоре, и да е точно тоа дека го тепал некој од диво насење, пак следи едно големо ''И?!'' .
Иначе како што разбрав, одвоени инциденти биле у прашање, не ги шљакале на едно место, така да претпоставувам дека ова е однапред планирано и нарачано, не верувам да е случајно зашто Миле веќе беше во притвор у истиов затвор, и никој ништо му немаше напраено.
Аха, значи затоа што ти и слични на тебе испрани мозоци МИСЛАТ дека биле нешто одговорни, треба да ги апсат ебат тепаат и никому ништо

Што варикина ли ви ставаат во тимбите?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
Аха, значи затоа што ти и слични на тебе испрани мозоци МИСЛАТ дека биле нешто одговорни, треба да ги апсат ебат тепаат и никому ништо

Што варикина ли ви ставаат во тимбите?
ти дали си сериозен ? :pos::pos::pos::pos:
Штотуку потврди дека си чипиран, кратко и јасно, не вреди поише чоек да се замара со тебе после постов.
Иначе, да, треба да ги апсат, за ебење, само спиро, миле не мора.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Ма глупости во боја се ова, овие небањативе ваѓаат приказни дека миротворците од диво насеље ѓи нападнале Јанакиевски и Спироски, ама сите знаеме дека ова е приказна за да се направи дефокус од бомбите.
Од кај па ти толку сигурен дека се од Диво Насеље?

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
-Значи мора да се случи некоја немила случка, каде животното ќе биде загрозено, па да се реагира, и да произлегуваат барања?
Тоа што секој ден има гризнувања на луѓе, мање битно? Мислиш дека на овој начин не се заштитуваат кучињата со барања ?
Не е проблем што предизвикува такви реакции?
Не сакам да ме сфатиш погрешно, кучиња чувам дома од многу мал, и најостро ги осудувам сите што посегнуваат да трујат куче ,само многу ме нервираат луѓе со таков пристап како тебе, што се јавуваат со реакции да бранат само кога животното е во прашање.
Мислиш дека ќе се реши проблемот со финансиска казни од 500е?
Значи 100 пати имам кажано.Не сум у никакво здружение а по некоја случајност знам какви се не малверзации прават тие здруженија што наводно се залагаат за заштита на животните.Јас и ти,и сите други сносиме одговорност за уличните животни.Ние сме тие кои дозволиле до тука да дојде работата со нашиот пасивен пристап кон проблемот со уличните животни,а истово важи и за многу други проблеми.Кога ке те гризне куче,виновни се тие што дозволиле до таму да дојде работата иако се платени за да спречат такви настани.Немаат животните мозок како лугето,затоа ние треба да ги контролираме

Член од
17 октомври 2017
Мислења
855
Поени од реакции
1.471
ти дали си сериозен ? :pos::pos::pos::pos:
Штотуку потврди дека си чипиран, кратко и јасно, не вреди поише чоек да се замара со тебе после постов.
Иначе, да, треба да ги апсат, за ебење, само спиро, миле не мора.
Хаа Хаа се изнасмеа. Забриши си ги лигите само

Ама добро, барем овој пат даде одговор. Дека поддржуваш тортура и политички прогон.

Кога па тоа комуњари владееле без терор?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
@Бубастис
Па ако не примети, ти се лигавиш тука, се мрсуљавиш ради спиро и миле :icon_lol:
Мене кур ме боли за нив, кур ме боли кој ги тепал, како ги тепал, дали ги ебел, како ги ебел, сеедно, ама ти бе... за миле и спиро еј, од дома не се пењават толку за нив ко ти тука. Па тоа тортура да ти било, па политички прогон. :place:
Трагедија у пичку материну.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.753
Поени од реакции
16.976
Овие глупаци изгледа не сфаќаат дека Европа им гледаше кроз прсти дур да го сменат името.
Дечки ви заврши грејс периодот!

Веќе ги гледам извештаите од Брисел и Ди Си[DOUBLEPOST=1550776114][/DOUBLEPOST]
ОХИ... и јас мислев така, ама не е се завршено... треба да клекне Србија... патем ајде запрашај се, зошто главниот режисер на сите работи е се уште тука а му заврши поодамна мандатот...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
,,,,nemoj taka,,devojcheto poteknuva od doktorsko semejstvo,,,
Штом си доктор, т.е. не си неписмен очекувам наредените постови да ти се со достоен правопис како што наликува за една нормална личност. Доколку продолжиш ќе те третирам како трол и перманентно ќе си баниран од темава.

Среќно.

Останатите; не мора да им придавате толку значење на одредени социопати или луѓе со одредени растројства/психолошки пореметувања (пр. параноја) во тема која нема врска со улични кучиња и сл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom