Колку што направила државата за другите бранители, толку направила и за Стојанче... НИШТОКои права ги доби тој како бранител на оваа држава? Во грујово време беше третиран како гомно, од работа го избркаа..
Далеку од тоа дека го оправдувам како се однесува денеска, ама оваа држава кур ја боли за бранителите, без разлика кој е на власт.
Pa izgleda Grujo videl sto govno e I zatoa taka go tretiral, samo sto nie ne znaevme sto gomno e i zatoa mu davavme podrska. Izgleda Grujo vo pravo bil za site sto krena nakloci ko stojance, onaj cvetanov I slicni kopilina.Кои права ги доби тој како бранител на оваа држава? Во грујово време беше третиран како гомно, од работа го избркаа..
Далеку од тоа дека го оправдувам како се однесува денеска, ама оваа држава кур ја боли за бранителите, без разлика кој е на власт.
Чудно е како сеуште има невработени од ДУИ..ЕЛЕМ ги вдоми и синот на Тахир Хани и шурнајката на министерот Бектеши
https://republika.mk/vesti/ekonomija/elem-gi-vdomi-i-sinot-na-tahir-hani-i-shurnajkata-na-ministerot-bekteshi/?fbclid=IwAR08RUFxJkuVMPR0AugXVesvCuuzEYpVJlrNrhJGwDSNWCY5ox08aK0Qfhs
И синот на Јанева, шефица на кабинетот на Заев, вработен во државно
https://republika.mk/vesti/makedonija/i-sinot-na-janeva-shefica-na-kabinetot-na-zaev-vraboten-vo-drzavno/?fbclid=IwAR0pU97Uye7SOpCMTsepwmwFSaKM31wUFa3aCyk5ApoDEM70AFdeVnNucF8
200K glasovi otidoa za sdsm i Zaev ne kjutevme im dadovme odgovor na site albanski partiочигледно е дека сте задоволни од тие две работи, пошто ќутите...
Greska si Zaev ne gi dobi tie glasovi za agendata tuku veti podobar zivot i ednakvi prava za site a ti garantiram deka Albancite zaev ne go glasaa za tiranskata platforma tuku toa ti go izmisluvas ama nema vrska teraj si taka..Можеби. Или поради тоа што Заев им вети двојазичност и Тиранска платформа па затоа го гласаа? Има добри луѓе Албанци, поединечно можеш добро да поминеш подобро од со многу Македонци. Ама како група сте со друго лице, во група не гледате лево десно слепо си ја терате агендата. Затоа Заев доби многу Албански гласа оти моментално ви помага околу агендата.
Aj samo pisi Skenderbeg na Albanski vo youtube i ke gledas kolku dislike ima i prevedi gi komentarite dole na youtube paa posle pak pisuvaj mi... a sto ke ni e dvojazicnost koga ekonomijata e 0 ?[DOUBLEPOST=1550626978][/DOUBLEPOST]Нека по некоја случајност некој одлучи да го сруши Скендербег или да ја повлече двојазичноста па и ти ке чудиш од резултатот по 10 мртви на ден кога ке има.Ке видиш тогаш дали ги боли к.ур
Ovde dodeka se obiduvas na los nacin da gi navredis albancite i da im kazes deka nemaat opsta kultura ili pismenost ustvari se udiras so svoj kamen po svoja glava... Kolku spomenici ima vo Plostad mozebi povekje od 100 neli ? Toj sto gi gradese tie spomenici N.G. 12 godini bese vo vlast i nikogas ne gubese vo izbori popravi me ako gresam ?Вашите (претпоставувам дека си од албанска националност, судејќи според никот) го ставиле Скендербег во чаршија, направија двојазичност и.т.н затоа што процениле дека мнозинството албанци се палат на такви работи, дека тој принцип функционира и дава резултати на избори. Промоцијата на национализам и етничка нетолеранција произведува гласачи во средини кои што се...(како да се изразам а да не звучам вулгарно) средини кои што се со низок степен на писменост и општа култура...