- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.441
Има само за мартинки посебна.Абе на зима не носите чизми?
Или има и таква тема, пошто не ми излегува во нови мислења![]()
Има само за мартинки посебна.Абе на зима не носите чизми?
Или има и таква тема, пошто не ми излегува во нови мислења![]()
Овие вториве как ода ги најдам?На ибеј разбарав нема ваков модел.Два нови пара:
![]()
![]()
![]()
земи си њу балансПрепорака за патики за пешачење (освен Вокмакс и Најк)?
И да ги има кај нас или во Софија и Солун.
Пред 3-4 години имав такви, ама не ми се допаѓаа, одма се распаднаа.земи си њу балансмене ме служат ко шо треба, задоволен.
Адидас, спортски модели. Има по 2/3000 се продаваат.Препорака за патики за пешачење (освен Вокмакс и Најк)?
И да ги има кај нас или во Софија и Солун.
Сакам за пешачење, бидејќи пролет и лето пешачам доста. Сакам да се удобни, да има комфорност, да не биде многу лош дизајнот и да има гел или перничиња, како и да се викаат тие подлогите на патиките што се за таа намена.Адидас, спортски модели. Има по 2/3000 се продаваат.
Оди до продавница и види сам што сакаш,барем избор има многу. Овде до утре може да ти препорачуваме модели,што немора да значи дека и тебе ќе ти се погодат.Сакам за пешачење, бидејќи пролет и лето пешачам доста. Сакам да се удобни, да има комфорност, да не биде многу лош дизајнот и да има гел или перничиња, како и да се викаат тие подлогите на патиките што се за таа намена.
Гледам има добри и Асикс и Андер Армор, но за нив не знам ништо. Не сум имал никакво искуство.
Не е само да фрлам пари. Би фрлил и денар повеќе, до кај 150 евра, но да ги носам бар 2-3 години.