Какви патики носите?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има нешто 40-41 број во Најк аутлетот кај Џевахир? Прашувам дали бил некој скоро зш не сум во Скопје па да пратам да ми видат. Машки/женски модели не ми мења, за трчање ги земам а и еднаш се сполетав по розеви Најк што испаднаа дека се машки и сфатив колку е саат :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Препорака за патики за пешачење (освен Вокмакс и Најк)?
И да ги има кај нас или во Софија и Солун.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Адидас, спортски модели. Има по 2/3000 се продаваат.
Сакам за пешачење, бидејќи пролет и лето пешачам доста. Сакам да се удобни, да има комфорност, да не биде многу лош дизајнот и да има гел или перничиња, како и да се викаат тие подлогите на патиките што се за таа намена.

Гледам има добри и Асикс и Андер Армор, но за нив не знам ништо. Не сум имал никакво искуство.
Не е само да фрлам пари. Би фрлил и денар повеќе, до кај 150 евра, но да ги носам бар 2-3 години.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Сакам за пешачење, бидејќи пролет и лето пешачам доста. Сакам да се удобни, да има комфорност, да не биде многу лош дизајнот и да има гел или перничиња, како и да се викаат тие подлогите на патиките што се за таа намена.

Гледам има добри и Асикс и Андер Армор, но за нив не знам ништо. Не сум имал никакво искуство.
Не е само да фрлам пари. Би фрлил и денар повеќе, до кај 150 евра, но да ги носам бар 2-3 години.
Оди до продавница и види сам што сакаш,барем избор има многу. Овде до утре може да ти препорачуваме модели,што немора да значи дека и тебе ќе ти се погодат.

Kajgana Shop

На врв Bottom