,,,sho se bunish be,,eve ti ponuda za varosuvanje,,...оф, па јас мислев дека е темата за варосување!![]()
Другарче,и ти си спаѓаш во полуписмените кои си ги спомнал во твојот пост,немаш појма од кирилица,правопис и интерпункциски знаци,постот ти е хаос ама за некои работи итекако си во правоdovolno dobro go imam prostudirano coveckiot um i posebno zenskiot .. i tocno znam koja sto saka i kako saka a ako ne ti bev interesen nemaase da mi se obesis i repliciras by the way so ne tie jasno ili sakas da ti dadam kontakt tel pa da vidis dali sum ili ne sum toa sto me izreklamira .... i ne sudi za necivi postapki i ne se pravi vidovita ako nesto ne ti e jasno prasaj a toa deka mazenite se ebat kako pastrmki vo zima e fakt i bez komentar znaci ako ne ti e jasno poseti go nasiot sex shop valijant pa ke ti objasnime strucno zosto e toa taka ocajnost i nemanje vnimanie od mashkiot svet e toa e modernata makedonrka svalerka na pisanka kao demek rabotela i ne go pravela toa za pari .Strasni ste koga ke vi ja pogodat slabata tocka skokanje ko zabi komentiraj pa da vidime na sto sme i koj sme .cekam ...... A DA NARECES NEKOGO EBACISTE MORA DA GO IMAS PROBANO BAREM EDNAS PA DALEGNAL NEKOJA TOLKU UMNA KAKO TEBE. p.s slaba memorija godine su u pitanje[DOUBLEPOST=1420279942][/DOUBLEPOST]cuvstvata strastva i vozbudata ne se kontroliraat drugar tolku lesno potrebno e iskustvo a da mi kazes deka do tebe e elena veleska for example a imas prilika da ja ebes pamela anderson so ke kazes deka nema da go napravis toa ? ili ti sedis so devojka a od nekoja strana se pojavuva dan blitzerian i ja vika da ebenje vo toalet mislis deka nema da odi ? logika men pusti pametot na pasenje i ne se zamaraj sto ti dojde ne odbivaj ne mazeni ne solo ne sponzorushi cepaj natalitet treba![]()
И тоа пар-екселанс хиљалду посто, један кроз једанБреј само ебачишта на темава.![]()
Tipicen komentar za neizziveano seljaciste koe nema dva razreda skolo.dovolno dobro go imam prostudirano coveckiot um i posebno zenskiot .. i tocno znam koja sto saka i kako saka a ako ne ti bev interesen nemaase da mi se obesis i repliciras by the way so ne tie jasno ili sakas da ti dadam kontakt tel pa da vidis dali sum ili ne sum toa sto me izreklamira .... i ne sudi za necivi postapki i ne se pravi vidovita ako nesto ne ti e jasno prasaj a toa deka mazenite se ebat kako pastrmki vo zima e fakt i bez komentar znaci ako ne ti e jasno poseti go nasiot sex shop valijant pa ke ti objasnime strucno zosto e toa taka ocajnost i nemanje vnimanie od mashkiot svet e toa e modernata makedonrka svalerka na pisanka kao demek rabotela i ne go pravela toa za pari .Strasni ste koga ke vi ja pogodat slabata tocka skokanje ko zabi komentiraj pa da vidime na sto sme i koj sme .cekam ...... A DA NARECES NEKOGO EBACISTE MORA DA GO IMAS PROBANO BAREM EDNAS PA DALEGNAL NEKOJA TOLKU UMNA KAKO TEBE. p.s slaba memorija godine su u pitanje[DOUBLEPOST=1420279942][/DOUBLEPOST]cuvstvata strastva i vozbudata ne se kontroliraat drugar tolku lesno potrebno e iskustvo a da mi kazes deka do tebe e elena veleska for example a imas prilika da ja ebes pamela anderson so ke kazes deka nema da go napravis toa ? ili ti sedis so devojka a od nekoja strana se pojavuva dan blitzerian i ja vika da ebenje vo toalet mislis deka nema da odi ? logika men pusti pametot na pasenje i ne se zamaraj sto ti dojde ne odbivaj ne mazeni ne solo ne sponzorushi cepaj natalitet treba![]()
Си имам друга мака јасШо сеа го мешаш лебо со швалерисувањето фор Будас сејк?
Швалерисувањето си е најприродна ствар, мерак и не треба да се потиска, туку треба само мала екстра пажња за да не настанат компликациички и тоа е се![]()
И шо врска имата твојта друга мака со швалерацијата фор Кришнас сејк?Си имам друга мака јас![]()
ДефокусИ шо врска имата твојта друга мака со швалерацијата фор Кришнас сејк?
Епа Ре-фокус бе god damn it!Дефокус![]()