- Член од
- 7 ноември 2017
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 130
Znaci prijatel so ceka isto za potpis ubacen e vo bugarska strana i tamu komunicirat za tava. Imalo i vo bg sto ziveat i nemale pasos, i cela procedura cekale i oni po 3 do 4 godini.
Fala na informacija da se nadevame deka ke bide takaZnaci prijatel so ceka isto za potpis ubacen e vo bugarska strana i tamu komunicirat za tava. Imalo i vo bg sto ziveat i nemale pasos, i cela procedura cekale i oni po 3 do 4 godini.
Kolku sto sledam velat deka 4 do 6 nedeli se na finalna,najverovatno drugava nedela ke bidis pred sovetotMesec i edna nedela.
Gledav na nekoi clenovi na forumot sto ni se smena na finalna vo ist den se vekje na polozitelno, zatoa se zagriziv.
Неубо. Како некој да сака намерно да не претстави нас македонциве како криминалци.
Eve ovdeОткако ќе се сликате за пасош, дали потоа може онлајн да се проверува дали пасошот е готов?
Ako imas dopolnitelni dokazi normalno deka treba da gi odnesis,se ceka nad 1 godina zavisizdravo na site...od 28.01 sum na Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, e sega sakam da prasam dali treba da se odnesat dopolnitelni dokuimenti ili samo da cekam...i otprilika da ne znaj nekoj kolku se ceka na ovoj status
od kogo si odbien,od vicepremierot. ?postarite clenovi dobro me poznavaat i se izvinuvam ako sum dosaden sto ete sega pisuvam.Odbien sum zatoa sto sum nemal bugarsko poteklo,podnesov molba da si gi povlecam dokumentite nazad no nazad ja dobiv samo voenata kniska.Ostanatite dokumenti mi se nekade zafrleni i voopsto ne se ni bile na povtorno razgleduvanje.Sega treba da gi baram dokumentite.Kje pisam koga kje imam nesto novo!!!
od sovetot po grazdanstvo!od kogo si odbien,od vicepremierot. ?
jas cekam podpis okolu 3 nedeli ... od vcpod sovetot po grazdanstvo!
So sho dokumenti imase aplicirano?zdravo na site...od 28.01 sum na Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, e sega sakam da prasam dali treba da se odnesat dopolnitelni dokuimenti ili samo da cekam...i otprilika da ne znaj nekoj kolku se ceka na ovoj status