- Член од
- 9 јануари 2019
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 99
Аз!Se soglasuvam,koj e za ?
Аз!Se soglasuvam,koj e za ?
Брат а да фатам некоја бајачка да забаи?Imam eden predlog da napraveme peticija i da ja isprateme do Jotova da pocne da potpisuva zosto ovaa veke ne se dise. Mnogu godini cekame a na nekoj zivotot mu zavii od nejziniot potpis. I sto e najtragicno neizvesnosta sto cekas 5 6 godini a nekoi drugi sto zimaat za edna godina. Eve nekoj ako ima poiskusen od mene ili pravno lice neka dade svoe mislenje za mojot predlog. Edna peticija za potpisi da se naprave belkim ke uspeeme motiv da i dademe i barem pola od nas da si zemat pasosi.
Jas se ugusiv veke psihicki nemozam da izdrzam sekij den zivotot na poloso ti ode a nemas izlez od niedna strana.
Pozdrav na site.
2017 бешеKoja godina ne e mozno uste da e zadolzitelna,jas bev intervju 5.5.2017 vo ambasada skopje,da ne ste 2018[DOUBLEPOST=1550211264][/DOUBLEPOST]
Ako ste 2018 uste e rano,porano se cekase za ovoj status od 10-12 meseci sega kako sto citam na forumot se ceka poveke
I JAS SUM ZA , A KE GI IMA MNOGU KAKO NASImam eden predlog da napraveme peticija i da ja isprateme do Jotova da pocne da potpisuva zosto ovaa veke ne se dise. Mnogu godini cekame a na nekoj zivotot mu zavii od nejziniot potpis. I sto e najtragicno neizvesnosta sto cekas 5 6 godini a nekoi drugi sto zimaat za edna godina. Eve nekoj ako ima poiskusen od mene ili pravno lice neka dade svoe mislenje za mojot predlog. Edna peticija za potpisi da se naprave belkim ke uspeeme motiv da i dademe i barem pola od nas da si zemat pasosi.
Jas se ugusiv veke psihicki nemozam da izdrzam sekij den zivotot na poloso ti ode a nemas izlez od niedna strana.
Pozdrav na site.
Tava znaci oti veke ke ne proveruvat Makedoncite a posebno strumicane da nemame nekoe dosie zad nas(a mozno i da ne ni davat poveke drzavjanstvo ) I drugo cujah oti od 15februari ke se potpisuvale ukazi daj boze da e tocno za potpisuvanjeto.Што значи ова?
Pa i dosega ne proveruvaa, ako napravile greska za dvajca-trojca ne e golema rabota za desetici iljadi posteni da ne zaebavaat so godiniTava znaci oti veke ke ne proveruvat Makedoncite a posebno strumicane da nemame nekoe dosie zad nas(a mozno i da ne ni davat poveke drzavjanstvo ) I drugo cujah oti od 15februari ke se potpisuvale ukazi daj boze da e tocno za potpisuvanjeto.
Kolku vreme si na finalna?Decki jas sum 684×/2016, na finalna a gledam site posle mene edno 30 tina brojcinja ( mozebi i povekje ama ne proveriv) po konsulski pat se vekje na polozitelno.
Ne znam zosto vaka.
Mesec i edna nedela.Kolku vreme si na finalna?
Drugar od kaj ti e informacijata od 15 februari deka ke potpisuvatTava znaci oti veke ke ne proveruvat Makedoncite a posebno strumicane da nemame nekoe dosie zad nas(a mozno i da ne ni davat poveke drzavjanstvo ) I drugo cujah oti od 15februari ke se potpisuvale ukazi daj boze da e tocno za potpisuvanjeto.
Od kaj slusna za ukazite za od 15ti feb?Tava znaci oti veke ke ne proveruvat Makedoncite a posebno strumicane da nemame nekoe dosie zad nas(a mozno i da ne ni davat poveke drzavjanstvo ) I drugo cujah oti od 15februari ke se potpisuvale ukazi daj boze da e tocno za potpisuvanjeto.
После 18 часот проверувајтеденес е 15 февруари ! да не слушна од тој посредник шо кажуваше дека после 18 часот потпишвале укази ?