- Член од
- 7 октомври 2010
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 37
како е можно... и маж ми е мај а уште е на задолжителнаNa 16 februari polni 9 meseci cekam potpis
како е можно... и маж ми е мај а уште е на задолжителнаNa 16 februari polni 9 meseci cekam potpis
Никој не знај имаш на форумот ако прочита луѓе шо чекат од 2 па до 24 месеци....Dobro utro
podneseni dokumenti 2015god.
intervju 2016 31 avgust
dopolnitelna 1i pol godina
pred topcno eden mesec smenet status finalna
vcera porucek pak peomena na status polozitelno,pretstoi izdavanje ukaz.
136XX/2015
sledna promena kolku se ceka blagodaram
I mene mi rekoa na intervju koga bev deka vo rok od 6 meseci do 1 godina ke mi bide gotov ukazot.A veke 8 meseci sum na zadolzitelna. Ni preostanuva samo da cekame. Ako imas nekoja promena pisi. Srekjno na siteИмав интервју на 24 јануари, и ни рекоа наредните 6месеци за не чекаме промена на статус ама мене денес ми се смени вака
На задолжителна се чека отприлика од 10 до 12 месеци.I mene mi rekoa na intervju koga bev deka vo rok od 6 meseci do 1 godina ke mi bide gotov ukazot.A veke 8 meseci sum na zadolzitelna. Ni preostanuva samo da cekame. Ako imas nekoja promena pisi. Srekjno na site
Imam drugar sto ceka potpis 2 ipol meseci od viceprezidenta preku prv bratuced i plus dostaveno potvrda od strumicaИма ли некој што чека потпис,а е со документи прв братучед и потврда од Струмица?
jas sumИма ли некој што чека потпис,а е со документи прв братучед и потврда од Струмица?
A moze li da bide odbien ili ako stasas veke do tamu nemoze da te odbie?Imam drugar sto ceka potpis 2 ipol meseci od viceprezidenta preku prv bratuced i plus dostaveno potvrda od strumica
на задолжителна се чекаШЕ 10-12месеци нормално сега ќе биде според мене 16-18 месеци нормално се додека не се среди гужвата таму... јас сум 11 месеци на задолжителна уште не се ни блиску до промена со интервју во март 2018 ...На задолжителна се чека отприлика од 10 до 12 месеци.
Да не има некој некоја ингормација за нас утепаните што чекаме од 2013 година? Веќе две години сум со статус "Проверка од Вицепрезидента" и тоа е тоа.
Ни напред мрда, ни назад.
Има ли некое инфо?
So kakvi dokumenti bese drugar? najvaznoto si se zaborajl da go pisisDobro utro
podneseni dokumenti 2015god.
intervju 2016 31 avgust
dopolnitelna 1i pol godina
pred topcno eden mesec smenet status finalna
vcera porucek pak peomena na status polozitelno,pretstoi izdavanje ukaz.
136XX/2015
sledna promena kolku se ceka blagodaram
Da, ama tebe ti se smeni statusot za 13 m. A sega ne mi se veruva deka za skoro ke mi se smeni... Kako stobstojat rabotive so statusive, neznam....И јас чекав 13 месеци без некој ден.
Statusi se menjaat nema zastoj tamu. Potpisani ukazi nemaDa, ama tebe ti se smeni statusot za 13 m. A sega ne mi se veruva deka za skoro ke mi se smeni... Kako stobstojat rabotive so statusive, neznam....