Секој ден е,не е Сарај,за Тетово се или од Тетово .....[DOUBLEPOST=1550077959][/DOUBLEPOST]Знае ли некој што се дешава,10 тина амбулантни возила према Сарај отидоа во рок од 15 минути?
У меѓувреме било оваЗнае ли некој што се дешава,10 тина амбулантни возила према Сарај отидоа во рок од 15 минути?
Мило ми е ако си во право. Само се плашам дека јас сум во право.Ердоган и Орбан не би ни го направиле тоа нам.
Ц ц ц ц ај ваљда нема жртвиСекој ден е,не е Сарај,за Тетово се или од Тетово .....[DOUBLEPOST=1550077959][/DOUBLEPOST]
У меѓувреме било ова
https://kurir.mk/makedonija/vesti/vo-zivo-od-avtopatot-skopje-tetovo-eve-shto-se-sluchuva/
Се превртел патнички автобус, има во живо извлекување на патниците на а1он фејсбук страната. Наводно бил на Дурмо Турс автобусот, значи од или до Гостивар.Знае ли некој што се дешава,10 тина амбулантни возила према Сарај отидоа во рок од 15 минути?
Оние што помагаат ок,а другине собрани сеирџии 500 души па да им викнат со шлаканици и клоциСе превртел патнички автобус, има во живо извлекување на патниците на а1он фејсбук страната. Наводно бил на Дурмо Турс автобусот, значи од или до Гостивар.
уууу edgyОд друга страна, нема повеќе да ти ги уриваат лгбт штабовите во стара чаршија и ќе ви се отворат уште еден куп невладини фондови каде ќе држите семинари за хомосексуална екологија или караоке средби во менада, е сега една заебанција е што треба од свој џеб да си платиш за промена на регистарски таблици на колата и пасош, ама тоа не е ништо во споредба со ова што го добиваш. Најискрени честитки и од мене.
Има седум повредени кои се префрлени на ургентниот центар. Нема потврда за загинати.Тешка сообраќајна несреќа се случи попладнево на автопатот Скопје-Тетово, после Карпалак.
Прво не се 11 туку 28 години истово се слчува.А ти ги правдаш клептоманиве во стилот ако не ај пак Серекеш да го вратиме.Мислам која ти е логикава?Покушаваш да ги оправдаш сегашниве клептомани со тоа дека и предходните го правеле истото?До кога така,сметаш дека државава не е на народот туку на партиите на власт?Друго кај сум напишал дека треба Грујо да се врати?Грујо го пуштија,не е будала да се врати ,така сигурно не се договориле.Ево кај е екс министерката за култура?Нели ќе си лежеше за СК 2014?Јас знам дека оваа сегашна власт (СДС+ДУИ) се едно големо смрдливо гоВно и ај што не се ништо подобри и подемократски и почесни од претходните туку мислам дека се и бетер ... НО со кого би ги замениле бе друже ?! ... пак со варијантата (ДПМНЕ+ДУИ) кои исто така не какаа 11 години претходно ?!
Да го вратиме Грујо Серекеш на власт, или пак неговиот нов партиски измеќар Мицко да го ставиме за нов премиер, дај не зезај !
5 мртви јавија на канал 5.Ако е точно дека му пукнала гума....[DOUBLEPOST=1550079479][/DOUBLEPOST]
Има седум повредени кои се префрлени на ургентниот центар. Нема потврда за загинати.
Кој да стави прст на чело?Дали ДПНЕ-џани и СДС-џани од форумов, си ставивте прст на чело или дали е време да ставите?
Од примерот кој што го напоменав или?Ајде дај линк од јавно осудување за непотизам или некој пример со име и презиме?