F
Flatter
Гостин
За жал никош нема да добиеш брада каква што сакаш со препарати. Батали го тоа, не ти треба брада и нема смисла да се фрустрираш ради тоа.
Имам голема и густа брада која ја пуштам во зимниот период веќе 3 години уназад. Доста сум информиран за бради, и такви препарати нема, не фрлај пари за џабе.
Видеото што си го ставил е чиста реклама. А и со таа брада шо на крај ја израсна, изгледа како искубан петел. Незнам што е импресивно тука.
Единствена опција е пресадување, ама какви комплекси треба да имаш за да го сториш тоа?
Sent from my Shoot_1 using Tapatalk
Не лупај глупости жити се... Миноксидил и тоа како помага за промовирање на нови влакна ама кај секако е различно кај некој 3 месеца па дури и 9 месеца зависи до гените.
Тоа зависи од кожата, исто така хигиена нормално. Јас имам ептен чувствителна кожа, и секогаш кога ќе пуштев брада, ме чешаше периоднично... арно ама му најдов лек во продавниците на DM , секојдневно го користам гелот во среде на сликата тој што е, 3 евра кошта ..еве неколку месеци веќе шумата си расте без никакви маани.
![]()
Ова гелот за одражување брада како се викаше го заборавив ? Преска проверив во ДМ неможев да го најдам.Хигиена брат, имаш слични од Nivea Men гел за миење лице сигурно ги знаеш , ова е исто, само е специјално за одржување на брада/бркови ..