S
silmarillion
Гостин
Како што Слобо им ја еба мајката на србите, а богами и Вучич сега, ниедна томахавка нема таква моќ.
Тешко дека се десничари. Ова е некоја улична банда платена од западот.
Ама како да се десничари, кои сакаат да независна Војводина.Тешко дека се десничари. Ова е некоја улична банда платена од западот.
Кој протестира во Србија? Сорос? Русите?Ја гледам ситуацијава во Србија и како се одвиваат настаните и нешто многу ми е познато како да се случуваше ова некаде пред 2,3 години.
Ќе донесат власт шо ќе го признае КосовоЈа гледам ситуацијава во Србија и како се одвиваат настаните и нешто многу ми е познато како да се случуваше ова некаде пред 2,3 години.
Некои твои познаници сигурно.Кој протестира во Србија? Сорос? Русите?
Не знам ама буквално истите дешавки како кај нас.Овие тоа колку луѓе имало на протести и колку луѓе збира наКој протестира во Србија? Сорос? Русите?
Што и да донесат сигурно нема да биде подобра иднина за државата.Ќе донесат власт шо ќе го признае Косово![]()
https://informer.rs/vesti/politika/419665/foto-video-sokantno-ovo-neoborivi-dokaz-amerika-stoji-iza-protesta-beogradu-sergej-trifunovic-prima-instrukcije-specijalaca-politickog-odeljenja-ambasade-sadЈа гледам ситуацијава во Србија и како се одвиваат настаните и нешто многу ми е познато како да се случуваше ова некаде пред 2,3 години.
Истата песна како и тука шо беше само народот е овца па не може да го најде вистинскиот пат па го следи стадото.
Никој не си игра тука го оставаат да си игра се додека им одговара тоа на големите сили.Ама простиот народ тоа не може да го види па најчесто е пиунот преку кој се прават сите промени за жал истиот народ нема да има никаква корист од нив напротив ќе има тешки последици исто како и ние.Кој си игра деспотизам, тој си добива обоена револуција. Просто ко грав.