Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
odakle samo nicete ko gljive poslije kise i odmah daj ni jednog jedinog posta i daj ,hajde bar se mora priznati da ulazete trud da napravite nalog[DOUBLEPOST=1549285295][/DOUBLEPOST]
nikad nije bilo tako nikad prvo se stekne povjerenje pa jedniostravni alati i vrijeme imate plajlist finder skinuti stavis opseg pustis uleti ti neka astra dream box i eto za pocetak liste milion nacina a vi odmah htjelii na gotovo nema to nigjdje niti ce biti ,meni netrazite vise liste na pm sto sam dijelio dijelio , imam preko 24gb foldera listi i preko 89 panela ulaz sad bih trebao ko taj dreambox da vam izbacim sve usere da zeznem ljude sto placaju i one sto gledaju te liste bez placanja ,da bih ispao faca i da me vi tapsete ,po ramenu ,

Hoću samo link kao treba da glasi adresa kad se sve to spoji to me interesuje, nisam tražio mac adrese da mi neko izvlači. Treba mi primer može neka ne validna lista koja ne radi, samo me interesuje kako glasi link URL od cele liste? Jel kao one m3u_plus ili je nešto drugačije?
Da li je ovako nešto http://stalkerserver.com:8080/get.php?username=test1&password=test1&type=m3u ili je nešto drugačije?

http://www.global-satsharing.com/viewtopic.php?f=33&t=35108

THIS THREAD CONTAINS FREE IPTV 24/24 7/7 ( EVERYDAY UPDATED ) + IF ANY LINK IPTV NOT WORK I WILL CHANGED AND EVERYDAY UPDATED WITH NEW IPTV LINKS SERVERS , ENJOY :)

NEW LINKS IPTV 05/02/2019

CHANNELS US & CA

HERE

CHANNELS EUROPE AND ALL WORLDWIDE

HERE

Kanali BALKAN EXYU - PINK - BIH - CROATIA - SERBIA - ALBANIA - bulgaria - MAKDENIA- Czech Republic - Greece - hungary - Poland - Romania - Russia - slovenia

HERE

Kanäle Deutsche

HERE

CANALES ESPAÑA & LATINO

HERE

KANALLARI TURK

HERE

IPTV LINKS SERVERS WORLD : AR USA UK BG BOLIVIA BANGLA JP UY MX GR IR DE COL ARG IL AF TH RO PL PK NL IT FR CL EC DK KOR CN AU AL VN BE EX-YU RUS TR BR PT CA ES SPORT BEIN LATINO

HERE

VOD ( SERIES + MOVIES + AND MORE....)

HERE

Последно уредено од модератор:
Zaebana rabota zokiniko otkako ja napusti kajgana,stalkerot prestana da raboti.Steta za zoki a niko koj e ne znae nikoj.

Daj bre, ovo nema nigde, raspravljate se oko deljenja listi i ko je šta koliko doprineo. Zar nismo ovde da pomognemo jedni drugima da gledamo ono što volimo... Da potraje koliko potraje. Ima ljudi koji se jave na pm, a da to javno ne kažu da su pomogli jer im nije stalo da se eksponiraju. Nije vam dovoljna jedna lista nego svi bi voleli da imaju 301 i da gledaju sve kanale u 4k. Mnogo smo postali pohlepni i za besplatnu list bi se raspravljali... A znate i sami da 90% tog sadržaja nećete gledati... Uživajte malo... Ovde smo jedni zbog drugih jer nas veže slična zanimacija ako tako mogu reći... ;)
dali imas neki 4k kanal da das da se gleda.

http://www.global-satsharing.com/viewtopic.php?f=33&t=35108

THIS THREAD CONTAINS FREE IPTV 24/24 7/7 ( EVERYDAY UPDATED ) + IF ANY LINK IPTV NOT WORK I WILL CHANGED AND EVERYDAY UPDATED WITH NEW IPTV LINKS SERVERS , ENJOY :)

NEW LINKS IPTV 05/02/2019

CHANNELS US & CA

HERE

CHANNELS EUROPE AND ALL WORLDWIDE

HERE

Kanali BALKAN EXYU - PINK - BIH - CROATIA - SERBIA - ALBANIA - bulgaria - MAKDENIA- Czech Republic - Greece - hungary - Poland - Romania - Russia - slovenia

HERE

Kanäle Deutsche

HERE

CANALES ESPAÑA & LATINO

HERE

KANALLARI TURK

HERE

IPTV LINKS SERVERS WORLD : AR USA UK BG BOLIVIA BANGLA JP UY MX GR IR DE COL ARG IL AF TH RO PL PK NL IT FR CL EC DK KOR CN AU AL VN BE EX-YU RUS TR BR PT CA ES SPORT BEIN LATINO

HERE

VOD ( SERIES + MOVIES + AND MORE....)

HERE

zahvaljujem svim ljudima koji su mi pomogli,uputili me,kako se radi Pastrmalija,ja sam ju napravio foccacia s piletinom i svinjetinom,društvo oduševljeno....nadam se da će biti prilike da dođe u Makedoniju,i da probam pravu i izvornu....svima hvala,da ih ne nabrajam......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom