Работа со Western Union

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
дека е од Турција
иншала машала

images

Информирај се бар од кој од извориве течи "водата", да не зануркаш некаде. Или пак подобро е да не знае човек, којзнае.

Ако? Демек има и друга опција?
Освен ако парите не се аминувани политички, ама па во тој случај зошто би барале "невин" примач. :toe:

Последно уредено:
Мене ми беше највеќе за тоа каде идат тие пари и да не го изедам јас немиен.
Ете некој погоре кажа дека и порано со ова се занимавале, ама што биднало со тие што се занимавале со ова ништо не кажа.

Некако многу е лесна парата за земање и затоа пројавив сомнеж.

Лесна е парата ама лесно може и да те приберат. Еден од Гевгелија му земал на некој грк 1 к евра преку WU бидејки му погодил "дојава" а тој на среќа е на втората дојава човекот ја товарил и изгубил многу пари и бидејки има негово име презиме град овој го најдува и си завршува на суд. Па ти види сега дали ти вреди.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Мислам дека целосно е забранет Western Union во Македонија, или само во некои одредени градови?

Мислам дека целосно е забранет Western Union во Македонија, или само во некои одредени градови?

Зошто би ги имало на повеќе локации низ Скопје ако се забранети?
Ледиком ако не се лажам, преку нив направија пари. А дали легално или не, не знам.

Официјална страница или на Македонски, WU немаат.

WU колку што знам не е забранет
Marick14
откако ќе ги подигнеш парите помини ги низ перална затоа што се нечисти

Зошто би ги имало на повеќе локации низ Скопје ако се забранети?
Ледиком ако не се лажам, преку нив направија пари. А дали легално или не, не знам.

Официјална страница или на Македонски, WU немаат.
Забранет е у МК, неможеш од странски имиња да подигаш.

Лесна е парата ама лесно може и да те приберат. Еден од Гевгелија му земал на некој грк 1 к евра преку WU бидејки му погодил "дојава" а тој на среќа е на втората дојава човекот ја товарил и изгубил многу пари и бидејки има негово име презиме град овој го најдува и си завршува на суд. Па ти види сега дали ти вреди.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Многу луѓе направија пари од "дојавите",тие што заглавиле заради тоа се бројат на прсти.Вистински бум беше Струмица, цифра на пари од "дојави" преку Western Union минува над милион евра.

Многу луѓе направија пари од "дојавите",тие што заглавиле заради тоа се бројат на прсти.Вистински бум беше Струмица, цифра на пари од "дојави" преку Western Union минува над милион евра.
Па заради таа причина Western Union повеќе не е достапен во Македонија.

како тоа WU повеќе не е достапен кога скоро сите банки работат со WU.

како тоа WU повеќе не е достапен кога скоро сите банки работат со WU.

Western Union е достапен , но само ако ти праќаат пари фамилија или пријатели.
Неможе странец да ти праќа тебе пари, 2/3 пати можеби ќе ги повлечеш парите после нема шанси.

Неможе странец да ти праќа тебе пари, 2/3 пати можеби ќе ги повлечеш парите после нема шанси.
Па тоа е глупоста, затоа и напоменав дека не функционира.

Значи пошто јас ги примам парите од фамилија,е сеа јес да праќа од 150-200 долари, али не би требало да платам данок? Пошто подолго време подигам,никогаш не ја блокирале трансакцијата и цело време примам од ист човек исто име исто презиме :D

Значи пошто јас ги примам парите од фамилија,е сеа јес да праќа од 150-200 долари, али не би требало да платам данок? Пошто подолго време подигам,никогаш не ја блокирале трансакцијата и цело време примам од ист човек исто име исто презиме :D
Иди провери си во УЈП дали се наоѓаш на листата на должници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom