од кај ти е информацијава ? не ми изгледа како да е точно ! јас познавам околу 50 луѓе шо ваделе пасош изминативе години од сите нив знам само за еден случај шо го одбиле и тој заеба уште на интервју се скара со испитувачот ! а ако земаа само 12% од аплицираните сигурно ќе се знаеше и немаше да има интерес толку за бугарски пасош.Од 1.Октомври до 31.12.2018 се потпишани 45 укази а одбиени 350.Значи се работи.Ова сепак треба да се провери.
од кај ти е информацијава ? не ми изгледа како да е точно ! јас познавам околу 50 луѓе шо ваделе пасош изминативе години од сите нив знам само за еден случај шо го одбиле и тој заеба уште на интервју се скара со испитувачот ! а ако земаа само 12% од аплицираните сигурно ќе се знаеше и немаше да има интерес толку за бугарски пасош.
од кај ти е информацијава ? не ми изгледа како да е точно ! јас познавам околу 50 луѓе шо ваделе пасош изминативе години од сите нив знам само за еден случај шо го одбиле и тој заеба уште на интервју се скара со испитувачот ! а ако земаа само 12% од аплицираните сигурно ќе се знаеше и немаше да има интерес толку за бугарски пасош.
Ништо чудно и луѓе од по штабовине да се тераат да коментираат.Kako e mozno toa? Ovoj clen se zaclenuva denes i odma kazuva negativna informacija. Ako bea odbieni ke i bese smenet statusot na internet. Ne se potrebni lazni informacii.
Од каде си толку сигурен дека има толку интерес за бг пасош? Последните гужви пред МП беа некаде до почетокот на 2017г. Никој не е будала да аплицира кога сите разбраа како стојат работите...Јас кога поднесував документи во 2016г. 4 саати чекав пред МП, а во 7 сабајлето се нацртав таму. Сега пиле не прелетува.од кај ти е информацијава ? не ми изгледа како да е точно ! јас познавам околу 50 луѓе шо ваделе пасош изминативе години од сите нив знам само за еден случај шо го одбиле и тој заеба уште на интервју се скара со испитувачот ! а ако земаа само 12% од аплицираните сигурно ќе се знаеше и немаше да има интерес толку за бугарски пасош.
Racunaj nekade vo sledniov mesec treba da i se promeni statusot vo finalen a za okolu 2.5 meseci od sega ke imas od Sovet daj boze polozitelno[DOUBLEPOST=1549116711][/DOUBLEPOST]Здраво
Да прашам за мајка ми, на дополнителна е од декември 2017 однесе документ во Јануари 2018 бугарски крштеница од мајка и, беше на интервју 01.11.2016 со бројче 1171/2016 и се уште никакви промени , Дали знае некој нешто за дополнителните и до кај се стасани
Благодарам
Zarem 2 godini odbiva Jotova da ti potpisi,ne e normalnaZdravo sakam da prasam dali nekoj znaj nesto veke 2 godini sum na proverka od viceprezidenta i nema nikakvo smenuvanje inace intervju 2013 godina.bez prikazano poteklo
Racunaj nekade vo sledniov mesec treba da i se promeni statusot vo finalen a za okolu 2.5 meseci od sega ke imas od Sovet daj boze polozitelno[DOUBLEPOST=1549116711][/DOUBLEPOST]
Благодарам на одговор
Чул те бог да се промени во скоро време
И јас носев документи почеток на 2016 и чекав 15 минути , а не 4 сати !! и од кај знајш ти колку аплицират сега ??? да не ти јавија од негде можи ? и кој разбираат како стојат работите има некој такви???Од каде си толку сигурен дека има толку интерес за бг пасош? Последните гужви пред МП беа некаде до почетокот на 2017г. Никој не е будала да аплицира кога сите разбраа како стојат работите...Јас кога поднесував документи во 2016г. 4 саати чекав пред МП, а во 7 сабајлето се нацртав таму. Сега пиле не прелетува.
Само во 2018г. 5800 души беа вратени на дополнителна и 1500 добија отказ.
Drugar da ti kazam pri krajo na oktomvri se stignati ocekuvai ovaa nedela od ponedelnik natamu do petok treba da ti se smeniЗдраво
Да прашам за мајка ми, на дополнителна е од декември 2017 однесе документ во Јануари 2018 бугарски крштеница од мајка и, беше на интервју 01.11.2016 со бројче 1171/2016 и се уште никакви промени , Дали знае некој нешто за дополнителните и до кај се стасани
Благодарам
Дај БожеDrugar da ti kazam pri krajo na oktomvri se stignati ocekuvai ovaa nedela od ponedelnik natamu do petok treba da ti se smeni
A da sednes so Mladenov ili Kolev PetarMene sega mi se javi bojko borisov mi kaza deka rumen radev i ilijana jotova ke piele kafe vo varna i ke razmislele od koga ke pocnat da potpisuvat slednata informacija ocekuvajte ja pose kafeto prig vecer