Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno da ima. Samo treba pogodit s comboOvu listu
http://formen1.com:8080/
I nije vrijedno skeniranja brzo rikne ..
Sto se tice skeniranja sa
Ime/ime
Ime1/ime1
Ime1/ime2
Ime123/ime123
Itd....
moze se nac bas.dobre liste... danas sam upalio comp malo... svrljao po netu i sta? Nasao listu sa
Ime1/ime2
Pustio sken i nasao listu mada nisam skenirao kompletno sa vise opcija a da je lista bas dobra sa EXYU bas jeste i vec sam ju podario nekome ....
Evo dokaz
Прегледај го приврзокот 204086
Rok trajanja do 21.10.2019 ok dal ce dotle da traje? Mozda oce mozda nece ajd znaj ... desava se stalno da lista ima 1g rok a danas vec down itd....
Svako ko zeli izdvojit svoje slobodno vrijeme ujedno ima volje moze sebi nac bas dobru listu sa gore navedenim primjerima ... e sad mogu tu listu da stavim i javno bas da se uvijerite da je istina ono sto kazem ujedno ima vise servera stranih koji imaju u/p ime/ime i gore navedene primjere ... neke koje sam ja skenirao prije oko 1-2-3 mjeseca i Dan danas.rade naravmo u listi EXYU ....do vas je da se malo potrudite... ko zeli nek vjeruje to sto sam napisao ko ne zeli ok...
Pozdrav
ovako,zok više ne dijeli liste....da bi me netko omalovažavao,ili nešto slično...samo možete dobiti slike,i ja prelazim u slikare...E;SADA ONO NAJBITNIJE...MAKEDONCI,POMOGNITE MI S IZVORNIM RECEPTOM pastrmajlija,jer sam slučajno našao to,a,sutra bih htio iznenaditi goste s tom klopicom,jer mi izgleda super,poslije bi trebala ići piva kao.....
ma kakvi ajvar,to znam.... pastrmajlija,to me zanima...ali ne preko googla,već izvorno...što ide....inače volim kuhati,za sve one,koji me vole(,tako me i zovu) šalim se...a,u stanju sam ugostiti i sve one koji me mrze,.i volim počastiti,uvijek s nečim novim...
alfa taj štedi na mesu,da me gosti popljuju...mora biti,koliko sam saznao bar s dvije vrste mesa...