Француските комедии

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е по комедиите ама по оние романтичните му ги препорачувам L'arnacouer(Heartbreaker) и 20 ans d'ecart(The boy) .. ако не сте ги гледале :)

Јас мислев дека само јас мислам дека француски комедии се добри. A Fond, се снимаше во Македонија пред некоја година и сега ми текна а го гледам, супер е!:icon_lol:[DOUBLEPOST=1548802058][/DOUBLEPOST]Јас мислев дека само јас мислам дека француски комедии се добри. A Fond, се снимаше во Македонија пред некоја година и сега ми текна а го гледам, супер е!:icon_lol:

Можда се добри француските комедии ама сепак на некој јазик треба да се зборуваат. А ко ќе зборни на француски да ти се одмили и комедија и се.

Стара тема а никој го нема споменато Le dîner de cons (1998). Класика ми е филмов, една од најдобрите француски комедии. Имаше и американски римејк во 2010 со Стив Карел ама подобро не го гледајте тој.

Јас мислев дека само јас мислам дека француски комедии се добри. A Fond, се снимаше во Македонија пред некоја година и сега ми текна а го гледам, супер е!:icon_lol:[DOUBLEPOST=1548802058][/DOUBLEPOST]Јас мислев дека само јас мислам дека француски комедии се добри. A Fond, се снимаше во Македонија пред некоја година и сега ми текна а го гледам, супер е!:icon_lol:
Од кај го симна? Одамна го барав, не можев да го најдам:(

И новиот Taxi5. Не е нешто специјално ама атер останатите дела не е лош избор. Подобар од FF, али јбг, филм со помал буџет од него така да...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom