palekrstic
Модератор
- Член од
- 14 ноември 2016
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 5.540
neka pocne Jotova da potpisuva oti se ke iskrsimeeeeeeeeeeeeeee
Da ne dobi info ? Koga ke znaes?Tocno e toa od juni sto cekaat potpis bile potpisani a ne bil smenet statusot na stranata vcera taka mi kazaa. Jas pustiv rodnini moi da mi proverat pa da vidime jas cekam od juli potpis
Cekame info koga ke ima pisi jas sum od 6-7avgust za popis.[DOUBLEPOST=1548790608][/DOUBLEPOST]Da ne dobi info ? Koga ke znaes?
U Njemačkoj je zdravstveno osiguranje obavezno"ako ne ti e tesko spodeli tuka ili vo inbox posto i mene me zanima mnogu ovaa problematika
Taka e viza za spojuvanje na semsjstvo so celokupna dokumentacija adresa stan rabota i posledni 3 od plata deka mozes d aja izdrzuvas e sega zavisikolku ti e bruto si ima klasi vo De.So sreka i so lesno[DOUBLEPOST=1548791666][/DOUBLEPOST]Nikola znaes deka ova tvojov post e mnogu prosto napisan?Nesakam da te navredam ama.cuvaj si ja losata informacija za sebe i onaka negativni licnosti na forumov ne ni trebaat.Pozz i pak losi informacii da si dobivas.Kolku sto znam,treba da si tamu veke nekolku meseci so adresa na ziveenje, vrabotuvanje, primanja i sl. Prakjas garantno pismo so tvoi podatoci za prestoj,vrabotuvanje, bankarski dokazi deka primas platini sl.,prilozuvate dokaz deka ste vo brak, podnesuva taa baranje za viza, i prvo dobiva sest meseci,posle prodolzuva na pet godini,pa dozivotna viza so site prava.Tolku znam
LOSOO LOSOO LOSOO , DOBIIV LOSAA INFORMACIJAAAAAAAAAA .......
Јас сум со образувана преписка 107хх/2018 интервју 04.04.2018 битолаI jas sum 130**/2018 intervju 07.08.2018 isto i na mene pisuva,ama mislam deka nekoj mi kaza deka ovoj status od 9 do 13, 14 meseci stoi i posle kako besenl redosledot neznam
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
I jas bev 4 okt 2016 mene vcera mi se smeni statusot da se nadevame sega na polozitelno. Dopolnitelni dok odnese ? Ako da,kakvi?Fala bogu i kaj mene promena denes od dopolnitelna na finalna interviju 4 oktomvri 2016 sofija.Ajde neka se opravja rabotata aman veke.
So kakvi dokumenti si?Fala bogu i kaj mene promena denes od dopolnitelna na finalna interviju 4 oktomvri 2016 sofija.Ajde neka se opravja rabotata aman veke.
Пред неколку дена потпишан,а минатиот четврток го подигнале.А башка од кога ке го потпишат треба да резервираш за да го подигнеш а тоа неможе да се деси за "nekoliko dana" Кои све се имате собрано на форумов,страв да го фати човекаMoja cerka ceka potpis od juna a sin od jula (tako su im se menjali statusi na sajtu iako su predali u isto vreme). Sinu je potpisan Ukaz pre nekoliko dana i podigli smo proslog cetvrtka a cerka jos ceka na potpis. Znaci nema pravila. Citao sam na makedonskom forumu o navodno potpisanim Ukazima koji nisu zavedeni na sajtu ali to mi je svejedno jer dok ne zavedu promenu na sajtu ja ne mogu da zakazem datum podizanja istog. Ovaa sega go procitav na srpskiot forum ,interesno potpisan ukaz pred nekolku dena
Пред неколку дена потпишан,а минатиот четврток го подигнале.А башка од кога ке го потпишат треба да резервираш за да го подигнеш а тоа неможе да се деси за "nekoliko dana" Кои све се имате собрано на форумов,страв да го фати човека
Ovaa ne e od nasiot forum prvo ,a vtoro moze brza postapka,bez vreganje[DOUBLEPOST=1548804275][/DOUBLEPOST]Пред неколку дена потпишан,а минатиот четврток го подигнале.А башка од кога ке го потпишат треба да резервираш за да го подигнеш а тоа неможе да се деси за "nekoliko dana" Кои све се имате собрано на форумов,страв да го фати човека
SkopskiOvaa ne e od nasiot forum prvo ,a vtoro moze brza postapka,bez vreganje
postiraj go srpskiot forum mozda go pisal i brojot na ukazot znaeme deka do nova god se do broj 182Ovaa ne e od nasiot forum prvo ,a vtoro moze brza postapka,bez vreganje[DOUBLEPOST=1548804275][/DOUBLEPOST]
Skopski