Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Takvi dogovori treba da napravat site od pojakive klubovi, redno vreme e da prestanat da im bidat fider klub na Baern. Ama odi odbij gi 50 milioni za Cagliuri od Wolfsburg ili 70 milioni za Havertz od Lever shto mozhat vo bilo koe vreme da gi ponudat Minhenci.
Salihamidzic sakase da go ubedi Pulisic da dojde vo Baern pa za da go ubedi mu prati Video, taka barem javuva TZ: https://www.tz.de/sport/fc-bayern/f...star-mit-kurioser-methode-locken-7762494.html
Za zal Chelsea i Totenhem imaa podobra ponuda pa ne pojavi interes igracot.
Isto taka interesno e sto Dortmund veke poodamna interno se ima dogovoreno da ne pusta poveke igrac vo Baern. Iako Pulisic ne sakase da odi vo Baern dobi dozvola za Transfer samo pod uslov da ne odi vo Baern.
4. Vrednosta na transferite. Dortmund na pocetok so Sahin (odkupna klauzula) ili Kagawa izgubi igraci za ne bas visoki ceni, ok bea ama nisto posebno. So pogolema finansiska mok, pogolem sportski uspeh i nemanje klauzuli igracite na Dortmund stanaa ekstremno skapi.
Погрд фудбалер немам видено..Златниот![]()
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Шо би рекол Џони, нема продор и не знае добро да нафрли![]()
Кансело го немам гледано, Карвахал до лани беше еден од најдобрите бекови. Ама Трипие и Волкер ги смести во најдобрите бекови моментално? Ако е супер во напад не значи дека е одличен бек. Трипие е спор, брзи крила му ја вадат душата. Волкер е паничар, прави му притисок цело време и кад тад ќе направи некоја кардинална грешка. Против послаби екипи овие двајца се супер оти не ги напаѓаат и во напад си прават што сакаат. Против појаки екипи искачаат нивните негативности на виделина.Па не е десен бек по природа,нема таков продор и центрашут како карвахал,Волкер,Трипие,Кансело..тој е одличен играч,јас не ги спорив неговите квалитети ама статистиката не е воопшто меродавна туку game-play-от е најбитен..тој и 30 асистенции да има не е показателн дека е одличен десен бек(како десен бек)..преку 100 пати го имам гледано и во Германија и во Баерн..чоекот едноставно сосила игра на таа позиција.
Никој не ти е крив што не си го гледал Дамброзио.Десен освен Карвахал кој можеби и е паднат не знам да набројам друг бек на високо ниво што е цело време.
Кансело го немам гледано, Карвахал до лани беше еден од најдобрите бекови. Ама Трипие и Волкер ги смести во најдобрите бекови моментално? Ако е супер во напад не значи дека е одличен бек. Трипие е спор, брзи крила му ја вадат душата. Волкер е паничар, прави му притисок цело време и кад тад ќе направи некоја кардинална грешка. Против послаби екипи овие двајца се супер оти не ги напаѓаат и во напад си прават што сакаат. Против појаки екипи искачаат нивните негативности на виделина.
Бековите моментално се најкритични позиции, тешко се доаѓа до добар бек. Десен освен Карвахал кој можеби и е паднат не знам да набројам друг бек на високо ниво што е цело време. Лево Марсело, Алба и Робертсон други не знам.