ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
naskoro verysooon neotel mobilna :D informacija od vrabotena. Imale svoj bazni za 4g vo site pogolemi gradovi :) ako nekoj znae nesto + neka pise

drn drn
hm .pred se dobro e sto ke ima + konkurencija.... nivniot Lte mislam samo deka vo SK,go ima mozebi mestat bazni i vo drugite gradovi . no sepak zada zapocnat da rabotat kako mobilen MNO mislam ke im treba nacionalen roaming so vip ili telekom za 2g/3g bidejki nemaat sekade nivna pokrienost

naskoro verysooon neotel mobilna :D informacija od vrabotena. Imale svoj bazni za 4g vo site pogolemi gradovi :) ako nekoj znae nesto + neka pise

drn drn
Naskoro?
Koj ke kupuva broj i od neotel :)[DOUBLEPOST=1548333698][/DOUBLEPOST]Ajde telekabelci napravete go ova i da vi simneme site tuka kapa
MASOVNO!
pic_20190124_133950.jpg

Последно уредено:
Naskoro?
Koj ke kupuva broj i od neotel :)[DOUBLEPOST=1548333698][/DOUBLEPOST]Ajde telekabelci napravete go ova i da vi simneme site tuka kapa
MASOVNO!
Прегледај го приврзокот 203603
Odlicna e ponudava :) jas ja sakam vednas :) mozam da go raskinam dog, so vip vo sekoe vreme bidejki imam preku 50 prijavi deka nemaat mreza na XX mesta mi vratija odgovor deka koga sakam mozam da raskinam se komplet i kombo i mob..... izgleda samo dane gi trujam povejke*
no od dr, strana samo ovoj mesec imam okolu 250sms isprateno * a na TK ke me kosta debelo toa 250*3=750 i 500 pretplatata ...ohooo....
brm brm .....mornici me fajkaat *
Ajde Tk, neka ne poslusa ...znam deka ima clenovi tuka koj sto sledat sto baraat korisnicite**
eve neka ima i mala korekcija od 300 neka e so 100~ 150 sms / paketot od 500den 250~500 sms. ili neka napravat dr, paket sto ke ima voice&sms&data so pristojna cena od Lyca toj paket e 499 so 5 gb na Tk- neka bide 400.!
dajte nekoja ideja ...... nema sekoj smartTelefon pa da mu pises poraka na fb, viber.whatsUp itn .... nekogas e potreben i sms.![DOUBLEPOST=1548350434][/DOUBLEPOST]
Moze go opravija problemot
Od kaj mene od lyca br, ne moze dase dobie 074/747474 vika pretplatnikot nedostapen*

Последно уредено:
wtf unlimited мобилен интернет за 1,500 сањам јас или?
Иначе, овие се првите со Unlimited Data,или јас сум нешто грешка, a?

Ако е вистина, одма при раскинување на договор на Телекабел ќе се смениме. Гледам и миграција имаат, и поевтини се.
Вака ко шо гледам вредат, ама дали ќе им биде стабилен интернетот е знак прашање. И корисничката поддршка дали ќе им биде срање, ко шо им е за интернет.
Има доста работи да се видат околу ова, како шо викаат енглезите time will tell everything, ама се надевам дека нема да завршат ко вип со паѓања на интернет.
И, иначе на Telekom мрежата ја користат??

Ако е вистина, одма при раскинување на договор на Телекабел ќе се смениме. Гледам и миграција имаат, и поевтини се.
Вака ко шо гледам вредат, ама дали ќе им биде стабилен интернетот е знак прашање. И корисничката поддршка дали ќе им биде срање, ко шо им е за интернет.
Има доста работи да се видат околу ова, како шо викаат енглезите time will tell everything, ама се надевам дека нема да завршат ко вип со паѓања на интернет.
1. Ne sanjas
2. Na Telekom mreza se
3. Gi koristam od prviot den i fenomenalni se
4. Mozes da se prefrlis vednas, nema da zazalis
5. Dobra nokj!

Da vikaat unlimited za 1500 mreza od telekom, ..... sakas i edna slika da vidis kako e brzinata na 4g ?
The Wild Boy : eve na slikava ima i frizider da se oladis malce,,,,,koga ke vidis sto vika brzinava ....
da se nasmeeme malce :)

Attachments

• 50530639_278739423031805_2755157856083771392_n.png
    50530639_278739423031805_2755157856083771392_n.png
    650,8 KB · Прегледи: 71
wow super, ќе им кажам на моите, ама да видиме и Neotel, ако има нешто и од нив, како ќе изиграат, итн...па ќе видиме.

Telekabel gi cekavme cela godina, ako bide isto so Neotel....
ау па да бе, овие од Телекабел немаат договори и такви глупости, па кога ќе се појават Неотел ако имаат некои топ понуди нема да има проблем за мењавање бидејки Телекабел се без обврзувачки договори. Така или вака, пак со Телекабел ќе завршиме, а за тоа што ќе понуди Неотел ќе видиме. Имам јас еден комшија пријател на моите, он е у бордо на директори у Неоком, па ќе го подпрашам за ова со Неотел како мобилен оператор, и ќе ви кажам.

Од каде ви е оваа информација дека и Неотел ќе станат мобилен оператор?
Имате доказ некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom