- Член од
- 24 октомври 2014
- Мислења
- 2.803
- Поени од реакции
- 2.446
Daj nekoi 4-5 igrachi za denes da pratime0/7 на крај, криминална партија..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj nekoi 4-5 igrachi za denes da pratime0/7 на крај, криминална партија..
исланд се без Палмарсон ако ти значчи нештоЈа би Бразил - Исланд 2ка 2.70
Данска Шведска Х п.п /Х крајно.
trebase da kazes bilo koga X, vaka nekoj ke te sfati X u X
Kosa crta staviv...trebase da kazes bilo koga X, vaka nekoj ke te sfati X u X
Ja nikad ne sum ni igral ova, nego sea so mi tekna da proveram i gleam dobar koef. Inaku se slozuam deka e glupo, a za rizikot ic ne pravam muabetПоглупа игра од 1-1 у кошарка и ракомет немам видено до сега. Ок, можда 2 до 3 гола у фудбал.
Поглупа игра од 1-1 у кошарка и ракомет немам видено до сега. Ок, можда 2 до 3 гола у фудбал.
Не мислев на твојот тикет конкретно, него на играта. Ти може нема ни многу пари да ставиш, небитно, онака за видот на играта зборувам. Генерално кошарката и ракометот се спортови каде многу лесно може аутсајдерот да води на полувреме и 200 разлика да изгуби на крај.[DOUBLEPOST=1548344022][/DOUBLEPOST]Ja nikad ne sum ni igral ova, nego sea so mi tekna da proveram i gleam dobar koef. Inaku se slozuam deka e glupo, a za rizikot ic ne pravam muabet
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Никогаш таква ограничувачка игра не е добра, жива глупост. Поарно играј на два различни тикети дека ќе паднат точно 2 или 3 гола, коефициентот е далеку поголем.Јас пак мислам дека 2-3 гола у фудбал е најдобра игра во однос коеф. Тоа што кај нас просечните кладилничаришо одеме у се поголема дупка не ни е атрактивна е друга приказна.