I
ilijao88
Гостин
Okaci majke ti jos koji put nismo videli sliku hahahahaha komedija ste...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
slabo tu nekih kanala imas i skoro nerade[DOUBLEPOST=1548107946][/DOUBLEPOST]Pa rtl je svagdje radio bez greskepanela obožavam.....ovako se otvaraju tv kanali...možda....
http://163.172.106.120:9001/live?channelId=35&deviceMac=00:1A:79:97:10:77&uid=4095
pa sada sam vidio sta imaa,jel...što,da ti dam i panel,pa da izabereš?
спортските канали работатslabo tu nekih kanala imas i skoro nerade[DOUBLEPOST=1548107946][/DOUBLEPOST]Pa rtl je svagdje radio bez greske
ma neeee koji ti je samo po onom mac adresom kazem da nema nesto ne za server.....[DOUBLEPOST=1548109398][/DOUBLEPOST]haha...baš si nekakav šaljivđija....želiš li se posvaditi s menom?
eto i tebi...спортските канали работат
а овај сервер ,толку многу е вртен по форумиве)))
има многу листи
ете ти една во ПП
Ma to sam napisao jer mi nije poslao nista pa po tome sam odgovorio eto i tebiZeljac,daj nešto i meni....imaš?
Nije bas tako.. a i ako onda na nekima radi Star tv a Superstar neImas u brdo listi...
провери пакMa to sam napisao jer mi nije poslao nista pa po tome sam odgovorio eto i tebi![]()
uopce se negrebem nepoznajes me!!![DOUBLEPOST=1548110640][/DOUBLEPOST]Laku nocjebote,na koje je Željac grane pao,da se okolo grebe...?