Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Riddler @Tomasino а и останатите. Што мислите за Маџарска утре, зицер ли е со ѓупците, 1.30 врло солидна квота.
Тешка е ова за ова квота не би јас и Маџарите не се нешто посебно[DOUBLEPOST=1547582213][/DOUBLEPOST]
R.I.P tie koj igrale over na Germanija-Francija. Po 2 minuti im traat napadite.
Зашто бе баба плус @strcko_Lfc даде најубав тип за утакмицава

Тешка е ова за ова квота не би јас и Маџарите не се нешто посебно[DOUBLEPOST=1547582213][/DOUBLEPOST]
Зашто бе баба плус @strcko_Lfc даде најубав тип за утакмицава

49.5 + ja staviv na 1.50.[DOUBLEPOST=1547582963][/DOUBLEPOST]28 vo vtoro ne e nevozmozno Ama teško.

Последно уредено:
Ќе те следев .. арно ама квотата ја собориле на 1.55 ... вака не ми е за сингл, у комбо со тенис и снукер оди...
Полагано здравје , со срека со на останатите типови

@Riddler @Tomasino а и останатите. Што мислите за Маџарска утре, зицер ли е со ѓупците, 1.30 врло солидна квота.

Mala e kvotata ali spored mene realna..mislam ke tepaat.
Odlicna odbrana imaat Madjarite plus Mikler vo forma. Napad Bodo - Lekai - Balog funkcioniraat dobro..Balog se povredi poslednata protiv Qatar ali mislam i sa ne igra on ke igra Nagy vo napad i Ancin taka da ne e problem.

Што и да те советувам ќе згрешам, не паметам кога сум имал толку промашени комбинации, односно во случајот паднати тикети ( по една утакмица ), играм на бет 365 каде има милион алтернативи, вакви хендикепи, такви хендикепи, пак џабе, доаѓам до крај и паѓам.
Унгарија ја чекав последна со Аргентина во петокот, нерешено завршува, со Аргентина, без најдобриот играч, секоја чест.
Австрија ја чекам, Австрија, не 1, за никаков коеф од 1.05, ја чекам да даде ебани +26.5 гола, против индијанска репка како Чиле, даваат 15 гола во прво ко од шала, за во второ Чиле да глуми Металург во најдобри денови и да ги сведе на 9 ( девет ) гола, заминаа 70 евра.
Германија ја чекам со Русија последна, за 60 евра, пак не 1, туку да даде +26.5, Русите од кој стигнаа примаа по +27 гола, дојде Германија и нормално, научија да играат одбрана, Грамс и Киреев, небаре Станиќ во најдобри денови, Германија ракомет со одење играше, 6 гола во првите 10 минути потоа дебакл.
И како да играш?
Погоди ракомети ќе те падни некој фудбал, како на пример Валенсија, еден шут имаше Ваљадолид кон голот и нормално, згодитак, како поинаку?
Ја чекав Атлетико-Леванте +7.5 корнери, погоди колку паднаа на крај?:pos:
Само таа ме падна, се лаганица влезе, ми беше страФ да ја пишам 1, ај си викам ќе има корнери, и имаше:гик:

П.С.
Да не одам офтопик, да ти одговорам на прашањето.
Реално, по сите параметри Унгарија е поквалитетна, Египет речиси и да нема никакви шанси.
Ако сака некој бод плус во главна фаза ќе треба да тепа Маџарска овде.
А и квотата оди нагоре, е сега цел проблем е дали ќе се замараат МАЏАРИТЕ, ова е клучното прашање?
Многу нестабилна репка, пред се психички, нешто како Веспрем годинава, можат да тепаат со далеку посилни репки, но можат да се изглупираат со некои егзотични екипи.

П.П.С.

Од другите мечеви,
Исланд и Шпанија најверојатно ќе префрлат хендикепи, можеби не основните но оние помалите многу веројатно.
Нашите нема шанси да немаат блекдаун во некоја фаза на мечот, доволно да не избушат, а Јапонците тешко со брзата игра на Исланд.
Плус во форма е Исланд, брзо играат и двете репки, треба и овер да е цела утакмица.

Норвешка-Данска утре има 53.5 граница во СЛ. Добро ова не е поклон + голови? Двете играат болно брз ракомет, треба според мене епски ден да имаат голманите за да не прејдат преку границава.

Норвешка-Данска утре има 53.5 граница во СЛ. Добро ова не е поклон + голови? Двете играат болно брз ракомет, треба според мене епски ден да имаат голманите за да не прејдат преку границава.
55.5 e osnovnata 1.80 koef, ili ti za pomalata granica zborish ?[DOUBLEPOST=1547643421][/DOUBLEPOST]@Stefan-kobe 2.80 na Wawrinka, ne vredi da se stavi nekoj denar ?!

Последно уредено:
Брат, реално до сега сите дерби утакмици ги даде минус и тоа апла минуси.. Ова е дуел за 1 место во групата, ќе има тактики, нема толку да има лесни и брзи голови.. Језда има убава специјал игра во спортлифе двете екипи даваат 25+ гола, нешто налик ГГ ќе му дое у фудбал.. Ја би пре тоа... Башка гледам сега има 1,5 квота прв до 3 гола Шпанија.. сметам дека е поклон квотава, нема шанси да дојдеме први до 3 гола..

55.5 e osnovnata 1.80 koef, ili ti za pomalata granica zborish ?[DOUBLEPOST=1547643421][/DOUBLEPOST]@Stefan-kobe 2.80 na Wawrinka, ne vredi da se stavi nekoj denar ?!
Не.[DOUBLEPOST=1547646691][/DOUBLEPOST]
Simon bolt hendikep 2 ili plus gemovi 2.Slab mu e vtor servis na Simon.
Зошто ова? Болт е просечен Челенџер играч, има добар прв сервис и тоа е тоа, нема шанси да се надигрува против смор како Симон. Во размените тотална предност има Симон, треба ептен криминално издание да му се погоди за да изгуби. Згора на тоа може некој сет да оди 6-1 6-2 за Симон и да ти отиде и хендикеп и све у вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom