- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 7.561
- Поени од реакции
- 17.594
па сите наши ракометари го имаат истиот проблем, не е само Талески... подобро прв во село отколку последен во град.. па еден вонсериски талент каков шо беше Мојсо (кој шо според мене едно 2-3 пати беше поталентиран од Кире) од Асобал лига од Шпанија се врати назад во Металург.. сеа јес да Минчо му даде ненормална сума на пари ама пак тие пари ќе ги заработеше и можда многу повеќе ако одлучеше да остане да игра низ Европа... ама па у Европа ако играш нема бело, цигари, алкохол заедно со ракомет... да имаше барем пола од дисциплината од Кире можда немаше да е рамо до рамо со ракометниот крем, ама сигурно ќе беше на врвот.. за Деки Бој не вреди да се трошат зборови, веројатно и Фитиљо истиот пат ќе го фати, дај Боже да грешам... Столе после првенството во Србија коа буквално експлодира веројатно имал шанса за трансфер ама избра да остане во Скопје итн итн..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Мене па Кузмановски ми изгледа баш играч со карактер. Може многу работи да му се замерат, ама дека има два пара јајца треба да си стои.