- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
za vtora svecka vojna da prati nekoj knigi da proverime da najdeme pradedo ?
So sreka neka ti e bravos znavi trgnala rabotata ajde so gospot napred site da zememeДечки почнаа да издаваат укази, денес забележав дека ми е испаднат указот, најверојатно е од петокот. Во следниот пост подетално за мојата постапка, инаку со документи од татко Прегледај го приврзокот 202993
Дали беше на проверка од вицето?Дечки почнаа да издаваат укази, денес забележав дека ми е испаднат указот, најверојатно е од петокот. Во следниот пост подетално за мојата постапка, инаку со документи од татко Прегледај го приврзокот 202993
Поднесени документи во Софија (потекло преку родител) – 24.03.2016
Интервју – 27.03.2017
Образувана преписка – 27.03.2017
Финален експертен преглед – 30.04.2018
Без дополнителна
Положително становиште – 18.07.2018
Без проверка од вицепрезидента
Потпишан указ бр.174/2018 – забележано на 13.01.2019
Ви посакувам на сите што побргу да дојдете до указ а потоа и до пасош
Прегледај го приврзокот 202996
Mene me stavija na proverka na 9 juli 2018 na 27 avgust polozitelno i na 28 avgust 2018 dobiv ukaz[/QUOTE][DOUBLEPOST=1547214167][/DOUBLEPOST]
Кога ти се смени во овој статус?
Со какви документи си?
После ова или потпис или отказ.
Кога беше на интервју? И дали беше на дополнителна?рекоја во соопштение дека ке почнат со работа от 15 јаноар види прашај има ли некој телефон от ДАБЧ...[DOUBLEPOST=1547251498][/DOUBLEPOST]
нешто си му сумлив на вицето па ти прави ПРОВЕРКА а што следи после ова ++++++++види не е само ова има и други опции..поз..среќно,,,ке ти треба......[DOUBLEPOST=1547251849][/DOUBLEPOST]
АБЕ ИЈА СУМ во тој пуст седми месец,,,,ЛЕЛЕ БОГОВИ ПОМАГАЈТЕ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Број на молба 48xx/2016Koj broj na molba si?
I ja sam bio decembra na intervju kako da stupimo u kontakt? Lakse je ako jedan drugog obavestimo jer smo isti mesec bili tamo ako se smeni status kod jednog onda ce i deugogјас сум 6 декември 2017 во софија интервју и уште на задолжителна
Bez da imam informacija istoto go imam pomisleno .Daj boze da e ova ima i so pokratok rok od 5 god sto zemale no vo prosek bez 5 ne se pominuva, ova neoficijalno samo moe razmisluvanje.Имам информација (неофицијална) дека било договорено помеѓу Заев и Борисов да се стопира масовното штанцање на пасоши за кандадати од Македонија. Т.е просечното време на чекање од апликација до државјанство да биде околу 5 години. Дали тоа ке не опфати и нас, е непознато, но самото тоа што голем број на апликанти чекаат на потпис од вицето, и со месеци не се потпишуваат укази, наведува на тоа.
Неофицијални . Официјално имам инфо дека ќе удри метеор во земјата и ќе згасно човештвото, ама неофицијално е која дата ќе биде тоаИмам информација (неофицијална) дека било договорено помеѓу Заев и Борисов да се стопира масовното штанцање на пасоши за кандадати од Македонија. Т.е просечното време на чекање од апликација до државјанство да биде околу 5 години. Дали тоа ке не опфати и нас, е непознато, но самото тоа што голем број на апликанти чекаат на потпис од вицето, и со месеци не се потпишуваат укази, наведува на тоа.