Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.970
- Поени од реакции
- 90.212
film od 2018/9 ne ti se dopadnal?
im floored
:p
Верувај, не е до мене... до филмовите е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
film od 2018/9 ne ti se dopadnal?
im floored
:p
Why? Образложи, please. Кај беше пресвртницата?
Мене ми е фаворит за Оскар за странски, иако знам дека невозможно е да ги победи Cold War и Roma.
Cold War искочи прв од трите. Ти пуштам линк во порака.Cold war uste go nemam gledano, ako iskoci umeguvreme
На моменти потсетуваше на артикулиран Маликов филм.Vaka po kazuvanjevo deluva na moj stil m?
ne, premnogu struktura imase
glej go burning, me zanimas
ja ti go dadov srceto,a ti mi go zema gazot m taka?Dupeski src ne ubavo
Baska so sum ja skaran so strukturni filmovi : ( ,ke go gleam samo vidov deka trae 2:30 dolga saatnica ke bide....Ama mi prais split onaka svesno samo ni zadar nit rijeka te citam src,a ti sopki mi prais ...
На моменти потсетуваше на артикулиран Маликов филм.
Гледаш колку е тоа убаво срочено, а ти го хејташ... премногу ти е меинстрим и клише.Структурата на одредено нешто ги означува врските меѓу деловите од кои е составено тоа нешто. Структура е поим спротиставен на поимот процес, што означува како едно нешто работи; но на секој процес неопходна му е соодветна структура. И реалноста и човечкиот јазик имаат структура. Една од целите општата семантика, како и на науката воопшто, е да создаде и користи јазик чија структура е во складност со структурата на реалноста.
Прв пат слушам за A Quiet Place, а овој другиот секаде ми се појавуваше, и си реков ај да го изгледам дури не ми го спојлерисале. Подобро да го спојлерисаа.Bird Box и A Quiet Place се генерално глупи филмови... џабе хајпнати срања.
Да, да, изненадувачки. Секоја година се појавува по едно такво анимирано не-Дизни/Пиксар филмче од кое не очекувам ништо, а на крај изненадува. Така пријатно ме изненади Storks пред некоја година, пред тоа Home, лани Boss Baby... а таков беше Smallfoot годинава.Smallfoot ми се свиѓаше.
добар е вака за у сред зима
Дефинитивно @Acid треба да размисли да стави „Не ми се допаѓа“ копче на форумов.uste vecer, thom yorke prae soundtrack
plus originalot fuce
fight me anon
Дефинитивно @Acid треба да размисли да стави „Не ми се допаѓа“ копче на форумов.
Прв пат слушам за A Quiet Place, а овој другиот секаде ми се појавуваше, и си реков ај да го изгледам дури не ми го спојлерисале. Подобро да го спојлерисаа.
Второ предупредување - не го гледај!lele i ovoj 2ipol saati
osven angliski zborat li i drug jazik, gledam na imdb da
uste ne iskocil angliski prevod