Во Софија беше мажот или?Denes promenet status na mazot mi intervju 04.12.2017 od zadolzitelna vo finalna
da da vo SofijaВо Софија беше мажот или?
Дали редовно ги примаш лекарствата, мене тоа ме интересира.Молете се денес да не изгласаат промена на име, ако не успее го одкочуваат процесот.
(Муабет во Софија)
Denes promena na statusot od dopolnitelna vo finalen eksperten pregled.Nekoj so intervju April 2016 vo Bitola i rok Mart 2018 za dopolnitelni dokumenti da se pofali so promena od dopolnitelna vo finalna?
Prochitaj postot nad tebeДечки некој со рок на достава до МАРТ 2018 да не има промена во финална?
Јас сум со истиот документ за потекло крштеница од Бугарска Ехразхија од баба ми бев на интервју во окт.2018,за тоа дека треба дополнителен документ да донесам не ми спомнаа ниту посредникот ни службеникот што го одржуваше интервјуто.Посредникот ми рече дека со овој документ имал мн. луѓе што си го потврдиле Бугарското потекло без проблеми добиле Бугарско државјанство ама за секој случај со потврдата е по сигурно.Би ве замолил за телефонски број од човекот или клубот од Струмица што издава потврди ви благодарам за информација.Поздрав со среќа на сите.Vcera bev na intervju sluzbenickata mi rece deka postapkata trae 1 godina sega tie sto podnesuvaat vednas mu se pravi intervju dokumenti pradedo krstalno od bugarska ehzarhija ovaa nedela odam pak za sofija da odnesam i potvrda od strumica za sekoj slucaj pa daj boze site da si zemete
Od lazar pobaraj broj i izvadi potvrda i odnesija vo sofia nemam odnego broj posrednikot mi srediЈас сум со истиот документ за потекло крштеница од Бугарска Ехразхија од баба ми бев на интервју во окт.2018,за тоа дека треба дополнителен документ да донесам не ми спомнаа ниту посредникот ни службеникот што го одржуваше интервјуто.Посредникот ми рече дека со овој документ имал мн. луѓе што си го потврдиле Бугарското потекло без проблеми добиле Бугарско државјанство ама за секој случај со потврдата е по сигурно.Би ве замолил за телефонски број од човекот или клубот од Струмица што издава потврди ви благодарам за информација.Поздрав со среќа на сите.
Јас сум со истиот документ за потекло крштеница од Бугарска Ехразхија од баба ми бев на интервју во окт.2018,за тоа дека треба дополнителен документ да донесам не ми спомнаа ниту посредникот ни службеникот што го одржуваше интервјуто.Посредникот ми рече дека со овој документ имал мн. луѓе што си го потврдиле Бугарското потекло без проблеми добиле Бугарско државјанство ама за секој случај со потврдата е по сигурно.Би ве замолил за телефонски број од човекот или клубот од Струмица што издава потврди ви благодарам за информација.Поздрав со среќа на сите.[/QUOTE
ne prasuvaj gluposti, so lekarstva vakvi muabeti nema da pravi.....gi preskoka 100%Дали редовно ги примаш лекарствата, мене тоа ме интересира.
Лазар Младенов бр.071 239 202Јас сум со истиот документ за потекло крштеница од Бугарска Ехразхија од баба ми бев на интервју во окт.2018,за тоа дека треба дополнителен документ да донесам не ми спомнаа ниту посредникот ни службеникот што го одржуваше интервјуто.Посредникот ми рече дека со овој документ имал мн. луѓе што си го потврдиле Бугарското потекло без проблеми добиле Бугарско државјанство ама за секој случај со потврдата е по сигурно.Би ве замолил за телефонски број од човекот или клубот од Струмица што издава потврди ви благодарам за информација.Поздрав со среќа на сите.
Nemaa site cekame sto sme po 5 6 I 7 meseci za potpisUkazi potpisani posle nova godina ima?