Stavi 30 i najjak fan perka nadole toa e max sto moze da dade ke ti kaci 200-300w potrosnja ama bolje nego panelka pa vidi kako ke bideNa 24 a probav i na 25 i ne ja gasam dene noke .raboti non stop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stavi 30 i najjak fan perka nadole toa e max sto moze da dade ke ti kaci 200-300w potrosnja ama bolje nego panelka pa vidi kako ke bideNa 24 a probav i na 25 i ne ja gasam dene noke .raboti non stop
Pa od koga padnaa niski temperaturive od 22 ne mrdnuva a vcera ne vecer praese defrost skoro sekoj sat i pol[DOUBLEPOST=1547145998][/DOUBLEPOST]@Dimo321
Ne postiga na ovie -2 poradi cest defrost ili ne postiga i na minus 7 koga e suvo i ne pravi defrost?
Ce probam samo da ja izladam peckata poso imam 6 kw pecka i ja pustiv ali taa mi jade struja nenormalnoStavi 30 i najjak fan perka nadole toa e max sto moze da dade ke ti kaci 200-300w potrosnja ama bolje nego panelka pa vidi kako ke bide
Koga e defrost na saat imas temp nagore nadole rabotata e dali kogs e suvo ladno i nema defrost cel den pak e 22 ili poveke?Stom si so dete backup moras da imasPa od koga padnaa niski temperaturive od 22 ne mrdnuva a vcera ne vecer praese defrost skoro sekoj sat i pol

Imam backup ali go vrti satot za struja kako ventilator ma da ja pustiv pecka 6kwKoga e defrost na saat imas temp nagore nadole rabotata e dali kogs e suvo ladno i nema defrost cel den pak e 22 ili poveke?Stom si so dete backup moras da imas
Jas eve na klimi sum pa imam 2 paneli 3 kw za ne daj boze![]()
Ako mozish da pisish na koj sprat si? Dali pod tebe se gree nekoj? Dali cel stan go zagrevash so klima 3.5ka taa kvadratura ili pak za soba od 35m2 ? Ne e losho da si izmerish T na izduv na klimata.Ako znae nekoj da kazi dobar panel za dogrevajne,inaku imam klima 3.5 kw i gream okolu 35 do 40 m2 so dobra izolacija vo stan.Klimata mi gree solidno megutoa na ovie temperaturi ne mozi da postigni poveke od 21 do 22 stepeni sto za nekoi 2 do 3 stepeni mi e malku posto sum so pomalo dete .Mislam deka so panel bi trebalo da gi dobijam tie 2 do 3 stepeni a da nemam previsoki smetki ili sum greska .
Dvosoben stan otvoren od dve strani i na 5 kat t.s posleden .gream detska dnevna i trpezarija so kujna povrzanoAko mozish da pisish na koj sprat si? Dali pod tebe se gree nekoj? Dali cel stan go zagrevash so klima 3.5ka taa kvadratura ili pak za soba od 35m2 ? Ne e losho da si izmerish T na izduv na klimata.
@Dimo321 i ne ke e losho da go slikas dalinskoto da vidime kako ti e namestena.Ako mozish da pisish na koj sprat si? Dali pod tebe se gree nekoj? Dali cel stan go zagrevash so klima 3.5ka taa kvadratura ili pak za soba od 35m2 ? Ne e losho da si izmerish T na izduv na klimata.
Pa ne sum doma momentalno ali namestena mi e na 24 s fan auto@Dimo321 i ne ke e losho da go slikas dalinskoto da vidime kako ti e namestena.
Pa ne sum doma momentalno ali namestena mi e na 24 s fan auto
zatoa i te prashav. Stavi ja na predposledna brzina, da ne ti e na Auto i na 25/26 stepeni. I perkite nadolu spushteni. nemoj na Auto da ja cuvas.Pa ne sum doma momentalno ali namestena mi e na 24 s fan auto
Ok ce probam falazatoa i te prashav. Stavi ja na predposledna brzina, da ne ti e na Auto i na 25/26 stepeni. I perkite nadolu spushteni. nemoj na Auto da ja cuvas.
Zamrznato e toa crevo da.. utre che go iscistam se nadevam do toa e. Ti blagodaramИзгледа цревото и замрзнало.
Извади го, упали ја и остави ја да си работи, на првиот дефрост ќе го стопи мразот.
Кога е замрзнато цревото нема каде да оди мразот и затоа се натрупал внатре
ako mozis i izvadi go crevoto od lezishteZamrznato e toa crevo da.. utre che go iscistam se nadevam do toa e. Ti blagodaram