Криминалци, криминални групи и мафијата во светот

Нема многу мислења и интерес па ќе пишам јас, Лука Бојович е детето кое го држи во раце Бултериерот. На сликата се брат му, сестра му и мајка му а татко им е оној на портретот на сликата зад нив.

POLICIJSKI DOSIJE FILIPA KORAĆA

http://nedeljnikafera.net/policijski-dosije-filipa-koraca/

Текстот е од јануари 2018, генералната слика од текстот е доволна за да ја разберете и сегашната слика во подземјето на Србија, Црна Гора и Босна. Веќе сме пишувале за Корач а ликот официјално е најголемиот бос во Србија и Црна Гора (Наследник на Бојович и Земунски К.) со директна заштита од странски служби. За да ви влезе во глава попластично текстов разгледајте ја "свадбата" на Сафет Калич.
П.С. Една од работите која ме интересира е дали се во служба сеуште Насер Кељменди и Сафет Калич бидејќи јавно ги истрескаа и апсеа минативе години, и дали сега пазарот на дрога е променет и нема официјални нарко босови, туку дрогата ја растураат службите на овој начин, преку доминантни кланови...
(Албанија, Косово и Македонија не функционираат баш вака, кај нас е малку подруга шема поради културата и религијата на босовите, Бугарија е затворен Руски систем а за Хрватска премногу слабо информации во последниве години, Словенија трпи влијанија од Корач, но е најслична на Хрватска.)

Последно уредено:
Кој беше Корач? Читав некаден дека е најголем бос што дејствува во мрак.
Додека пишував за него си ме цитирал, поднапишав за него и за Балканскава сцена во најкратки црти разгледај си, иначе да точно е тоа се испрофесионализира криминалот тотално и кај нас.

Пребарајте на инстаграм Cengiz Siklaroglu влијателен млад криминалец а и власник на еден од најголемите холдинзи у Турција, честа гостинка му е Србинката Сораја Вучелиќ. Сака богат кур

Ќе напишам статија за него.

Пребарајте на инстаграм Cengiz Siklaroglu влијателен млад криминалец а и власник на еден од најголемите холдинзи у Турција, честа гостинка му е Србинката Сораја Вучелиќ. Сака богат кур

Ќе напишам статија за него.
Слаб играч за Турција еден от нај влијателните е седат пекер близок чоек на ердоган[DOUBLEPOST=1546872820][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=WwqWyaaTR18&feature=share малку от по лудите

Последно уредено:
Слаб играч за Турција еден от нај влијателните е седат пекер близок чоек на ердоган[DOUBLEPOST=1546872820][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=WwqWyaaTR18&feature=share малку от по лудите

Беше едно време доста моќен сеа е како Голубовиќ на балканот само зборува, до душа има уште бизниси само. Нај можни се Бајбешин Абдул и брат му мислам

D2739DAC-2B06-4608-BDD6-2E5F7ECC1B56.png D2739DAC-2B06-4608-BDD6-2E5F7ECC1B56.png A4B70899-741B-4239-910A-98CF4DAA9C30.png F4AA99D6-15D8-4774-89E0-0C8A8CDEFFB7.png AF1AEAD7-CF8D-4BD9-B271-6315CBD13208.png Ова се донаците кој ги дава за Турците кој живеат во Сирија нормално со амин на ердоган во моментов нај јак мафијаш во Турција и близок до ердоган

Слобода на купување оружје на балканот и ах, ќе ги снема 100% од херојите наборјани на темава во рок до 3 месеци

received_1546728128671283.jpeg
Dimitar Zhelyazkov Mityo Ochite, еден од најголемите наркобосови на Бугарија до пред 5,6 години. Одговорен за приморјето.

Нешто повише за Бугарското подземје пошто под прикритие ми е 10 пати глеан па интересно ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom