- Член од
- 18 април 2014
- Мислења
- 373
- Поени од реакции
- 678
Друже не ми пишувај поезија.Форумот постои уште ти кога не ни веруваше дека со клими може да се згрее...Ако се вратиш од почеток но нема пошто ти е полесно да копаш по негативни работи од други форуми,ќе научиш што е Вивакс Geyi i наследникот Gexi па види само колку позитивни искуства има...Имаа и еден @Sass кој спиредува Вивакс Гехи со Тошиба Сузуми 16 прочитај малку..Тоа шти ти го вреѓаш постои одамна,да ти ги набројам членовите со позитивни искуства, да ти ги набројам позитивните критики за тоа што ти го вреѓаш?!Јас кога купував вториот пат читав од почеток немаше вакви непотребни расправии тогаш немаше вреѓање,имаше совети и искуства!!Земи читни малку!!Читаш она што сакш да го прочиташ!!!Јас се греам со таа клима 3та година издржа во најладниот период на -20 и кусур!!!И со мало дете сум,мислиш дека ако не грееше јас ќе лажам?! Па и јас ќе ја отепав од вреѓање!!Виваксот не чинеше го сменив, ако не се погодеше и Хансот ќе барав друго решение немаше да мрзнам!!!
Еве ти реално искуство
Ова е 10 то негативно искуство овие 20-30 дена.-6 и 16C со Хансол 33m2. Најбољи нема што. Она говедо да го видам што ме убедуваше дека ќе загрее и со не толку добра изолација. А можда е и дефектна ми ја увалија затоа е на попуст. 37.000 ден waste of money.
дајте број да земам метар дрва
Sent from my iPhone using Tapatalk