- Член од
- 30 август 2017
- Мислења
- 998
- Поени од реакции
- 1.434
Аман бе Beric колку триумфален се чуствувашРука у огин ставам дека типот беше муслиман. Видовте како се тргна од дискусија кога му ја спомнав религијата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе Beric колку триумфален се чуствувашРука у огин ставам дека типот беше муслиман. Видовте како се тргна од дискусија кога му ја спомнав религијата?
Да, кога ќе погодам дека некој е муслиман.Аман бе Beric колку триумфален се чуствуваш
Пепелашка?
Ама чекај, Пепелашка не беше сексуално активна пред принцот, бар никој не ја провери.
Колку ми се смешни темиве, не можам озбилно да ве сфатам. Кога сме кај принцови, Хари морковот што сум сигурна дека е попаметен, позгоден и покул човече од вас, зеде мешана раса, разведена и постара жена, цел свет го знае, али за нив не чинело да не е невина. Утепајте се.![]()
Мешаш баби и жаби. Вас убаво би ви било да дознаете дека жена ви би набила рогови со кого стигне?
Кога си во брак значи си ставил потпис дека искрено сакаш животот да го поминеш со другата личност. Ако сакаш да си шврљаш, не се жени/мажи, за двата пола си важи. Не е задолжително да си во брак само затоа што така сака комшијата.
Нема нормално и ненормално, сѐ оди по договор. Бараш „чиста и невина“, има да го понудиш и ти истото. Сакаш отворена врска, ќе ѝ дадеш на партнерката до знаење и нема да се лутиш кога и таа ќе го прави истото, ако се согласи на врската, нормално. И дали ти сериозно спореди неверство со барање девица?
Во ред де, но ако сакаш отворен брак, тогаш дозволувај и и на другата страна да си шврља. Ама јакото е што на голем дел мажи не им одговара таа работа затоа што сакаат да се бр.1 избор на партнерката.Зашто баби и жаби. Штом си спиела со неколку пред брак, не би требало на сопругот да му смета и додека сте во брак. Ем тој ќе биде сигурен дека му е најголем во маало, ем ти среќна.
Зашто и ти да му се љутиш на сопругот, нели нема важност бројот на партнери, дури и што повеќе тоа подобро, од аспект на искуство, знаење итн итн...
Некој ако бара невина, тоа било ерес, будала и што ти ја не знам, а вие да му бидете последни е тоа било возвишено. Двете работи треба да се исто, а не само женското сфаќање![]()
Во ред де, но ако сакаш отворен брак, тогаш дозволувај и и на другата страна да си шврља. Ама јакото е што на голем дел мажи не им одговара таа работа затоа што сакаат да се бр.1 избор на партнерката.
Викате по жените дека сакале да му се последна партнерка во животот на сопругот како вас рамно да ви е ако жена ви кидне со друг. Навистина несфатлива работа.
Јас да се олабавам? Па ти си тој што пишува 200 постови и пробува да го наметне своето конзервативно пештерско мислење на другите. Башка со кој памет ми викаш ти дека грам мозок немам бе идиот?Ми кажува човек кој нема ни грам мозок. Ок дечко олабави се, оди изгледај некој порнич.
Јас да се олабавам? Па ти си тој што пишува 200 постови и пробува да го наметне своето конзервативно пештерско мислење на другите. Башка со кој памет ми викаш ти дека грам мозок немам бе идиот?
Да, кога ќе погодам дека некој е муслиман.
Идиот, педер, сељак, вол, имбецил, дебил, дибек. Тука и сега ти ги упатив овие навреди, сега што правиме? Тебе 100% не те сакаат женските од што си грд, гаден смрдеж па тука најде да збориш. Мајка ти прашај ја дали не се ебела пред да те напраи тебе, копиле смрдено.Idiot na majkati doma ne mene tuka, ti so koj pamet mene mi vikas deka nemam 2 grama
Pestersko nepestersko, toa e moj stav, ako ti preci ignor samo i ne zamaraj
Сигурен не, ама давам повеќе шанси одколку обратно.Dali si siguren?
па судови, полиција, адвокати....Секако дека сакам да е невина.
Несакам да сум во друштво на разни криминали и багабонти.
Немам проблем да е од адвокатска фамилија...па судови, полиција, адвокати....
едноставно неќеш да си у тоа друштво
Идиот, педер, сељак, вол, имбецил, дебил, дибек. Тука и сега ти ги упатив овие навреди, сега што правиме? Тебе 100% не те сакаат женските од што си грд, гаден смрдеж па тука најде да збориш. Мајка ти прашај ја дали не се ебела пред да те напраи тебе, копиле смрдено.
Ајде да се најдеме да видиме кој се прави јак на тастатура. Мајка ти еден Господ знае колку километри курови има примено. Копиљ, не верувам ни дека татко знаеш кој ти е па комплекс ти се створило. Кога сакаш, каде сакаш. Само рачунај дека после тоа таа курвата нема да те познае.Majka ti so sigurnost ne bila nevina, toa se gleda po tebe, koj znae kolku crnci ja ebele dodeka rodila vakov imbecil, i retardiran lik, koj se pravi jak na testatura.
Ајде да се најдеме да видиме кој се прави јак на тастатура. Мајка ти еден Господ знае колку километри курови има примено. Копиљ, не верувам ни дека татко знаеш кој ти е па комплекс ти се створило. Кога сакаш, каде сакаш. Само рачунај дека после тоа таа курвата нема да те познае.