Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav Svima Treba pomoc, imam sve kanale skoro vise od 2000 ali restream linkove direktno od serveri za restream sa unlimited connections, sada zeleo bi da mi neko pomogne da napravim neki portal xtreamcodes primer i da stavim te kanale ( jer kada bi ih delio neko bi postavio javno da ih upropasti) time mogao bi da delim playliste zasticene sa po jednu konekciju svakome aktivnom na ovom portalu gratis sa njegovo korisnicko ime i lozinku .

Pozdrav Svima Treba pomoc, imam sve kanale skoro vise od 2000 ali restream linkove direktno od serveri za restream sa unlimited connections, sada zeleo bi da mi neko pomogne da napravim neki portal xtreamcodes primer i da stavim te kanale ( jer kada bi ih delio neko bi postavio javno da ih upropasti) time mogao bi da delim playliste zasticene sa po jednu konekciju svakome aktivnom na ovom portalu gratis sa njegovo korisnicko ime i lozinku .
lepa zamisao, ............rade to momci već ovde.

Kanali poland 28/12/2018

click here

Kanali Albania 28-12-2018

click here

Kanali AL + Ro + Hu + Gr + Cz + Poland 28-12-2018

click here

Kanali HU+AL+RO+RU+PL+GR 28-12-2018

click here

kanali Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Czech + Greece + denmark + Albania 28-12-2018

click here

Kanali Albania + Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Bosnia + Serbia + Czech + Greece + denmark + world 28-12-2018

click here

Kanali ex-yu + Albania+ bulgaria + Romania + denmark + Latvia + Lituania + slovenia + serbia + hungary + Poland + Czech + Russia 28-12-2018

click here

Dobro jutro
Sekoja lista na kvaliteti na španski kanali?
Hvala:oeoeoe:

Pa posle pocnes da prodajes i naplacujes :D Secam se onaj lik sto je isto tako dosao na forum kao "Napravio sam panel pa delim sa vama" i bejase tako prvijh nedelju, dve, a znas kako se zavrsilo? Ima sad svoj panel, placa (i to papreno), eno ga to je onaj titan IPTV tako nekako je bilo bar tada :D

Pa posle pocnes da prodajes i naplacujes :D Secam se onaj lik sto je isto tako dosao na forum kao "Napravio sam panel pa delim sa vama" i bejase tako prvijh nedelju, dve, a znas kako se zavrsilo? Ima sad svoj panel, placa (i to papreno), eno ga to je onaj titan IPTV tako nekako je bilo bar tada :D
Nemora znaciti da su svi takvi!

gargamel pa ti si ko broj 1...
ti i on se sicate svega jos od doba anticke grcke.....
:)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom