Ко прво тоа јакиот спортист се однесува на тоа дека ич не живее спортски, дали е добар играч е дискутабилно за мене не е за тебе е, не го коментирам тоа. Второ ич не ме боли ташак колку има направено за ракометот иако и тоа е дискутабилно, битно ми е да се однесува спортски и да биде спортист во вистинска смисла на зборот, а крмаков тоа не е, да бил спортист нема да знае што е тоа кафана, цигари, алкохол, нема да тепа судии и нема да се плука со навивачи. Имал многу постигнато ууу готово заради тоа не треба ниеден лош збор да му кажеме, ко демек сам го однесе Вардар до шампион и со репрезентација освои злато.
А што сега треба да очекувам од личност која е роднина со Столе да каже дека Столе уствари веќе не оди во кафана, не пие, не пуши и ги почитува судиите? Мислиш дека би ти верувал на збор? Демек не знаеме како се однесува со судиите и со оние кои го плукаат, на социјални мрежи и буквално, баш ко спортист нели? Столе да бил вистински спортист ко што кажав немало да ги прави тие работи што ги прави. Па згора на тоа уште ќе се буни кој каков јазик збори, ако беше спортист тоа не треба да го интересира. Иконата Столе куров ми спортист.