Гледам си ме тагнал, нз шо да кажам, имам забележано дека fh25 како повеќе дифрости да прави споредба со 35. А се истите клими големина тежина компресор.
Ама па 35 е на јужна а па 25 е на северна. Ама па 35 топли од 33-41 квадрат, 25 топли 16 квадрата.
Можеби пошо у спалната е просечна температура 17 преку ден па ја качам на 22 вечерта и нагла промена на температура и прави одма дифрост брз краток и топли, коа температурата се качи на околу 20 степени до сабајле ниту еден дифрост не прави.
А и не знам што ме мене тагираш, јас не ја фалам FH, 100 пати и ги имам напишано недостатоците како аутофанот но се среедува со поместување на сензорот еве официјален продукт од митсу.
https://www.orionairsales.co.uk/mit...ditioning-pac-se41ts-remote-sensor-7499-p.asp
А и FH е светски прогласена една од најдобрите клими има изобилство искуство и коментари од задоволни муштерии, со скоро ниту една поплака.
Разлика од Hansol кај шо има задоволни корисници но форумите се поплавени со негативни искуства.
Еве горе e6 проблем, само на овој форум има преку 10-20 поплаки во рок од една година, а луѓето што не седат на форуми, кој знае уше колку има, бугарските форуми се истурени од поплаки.
Може да се погоди Хансолот, но гоолеми се шансите да се расипе брзо или нешо да не е ви ред.
Тие шанси јас не ги земам по никоја цена.
Sent from my iPhone using Tapatalk