Instagram (официјална тема)

Член од
4 јули 2014
Мислења
289
Поени од реакции
74
Prodavam/kupuvam instagram profili so nad 50k followers top usa ili drugi stranski pazar.

Член од
30 април 2013
Мислења
59
Поени од реакции
0
Дали може некој да ми каже нешто за промоција на Инстаграм. Што точно добиваш со таа промоција и како Функционира?

S

staycalm

Гостин
Дали може некој да ми каже нешто за промоција на Инстаграм. Што точно добиваш со таа промоција и како Функционира?
Твојот пост се прикажува и кај луѓе што не ги следиш, добиваш лајкови/следачи, или кликови на одреден сајт/линк, зависно од тоа каква промоција користиш.

Цената исто така зависи од тоа каква промоција имаш избрано и во кои држави ќе се прикажува рекламираното.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Твојот пост се прикажува и кај луѓе што не ги следиш, добиваш лајкови/следачи, или кликови на одреден сајт/линк, зависно од тоа каква промоција користиш.

Цената исто така зависи од тоа каква промоција имаш избрано и во кои држави ќе се прикажува рекламираното.
Мора преку фејсбук да платиш или има опција и само преку Инстаграм?

Скејтериште

Компјутеџија
Член од
29 март 2018
Мислења
19
Поени од реакции
2
тешко заработените пари у мекдоналдс германија ги трошат на лајкови и следачи:toe:
Доколку имаат свој продукт или услуга која што ја нудат, треба да допре до луѓе кои што ќе ја користат, тука помага рекламирањето.
Од друга страна пак ако профилот им е како блог, односо постираат слики и видеа во одреден ниш(niche) и достигнат доволно следачи можат да почат да прават пари преку Affiliate marketing
Ако знаеш како да ги одиграш овие работи, парите не си ги „потрошил“ туку „инвестирал“

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Vo privatni poraki ako vekje ednas ste prifatile request moze li pak da se vrati kako da ne e prifaten? Da se otvara porakata ali bez seen da pokazuva..

Член од
19 јануари 2019
Мислења
7
Поени од реакции
0
Imam Huawei Y5 2018 i na Instagram gi nemam gif-ovite. Samo od mojot account gi nema, a drug uklucen od mojot telefon-gi ima. Zosto taka i sto da napravam za da gi ima?

Kajgana Shop

На врв Bottom