ДА ТЕ ПРАШАМ,добар ли си?!да ти објаснам,ТЕХНИЧКИ УКАЗ е слично на државјанство(за мене) ЧЕКАМ ПОТПИС ок,поминав 50 комисии ако беше за така некој от нив немаше да ми даде ДРЖАВЈАНСТВО со таа месна или каква и дае потврда (БИТНО ВРШИ РАБОТА) ке потпиши на крајот ЗНАМ дека ке потпиши,јас ВИДОВ не СЛУШНАВ луге зедоја со само таа месна или каква и да ја нарекуваш потврда ПАСОШИ ок "и дајте луге престанете греота е неличи со тоа јас имам ти немаш хахаха" кога си во очај пробуваш со се и сешто,,за да направиш нешто от ништо ок,,,и уште нешто ако имаш нешто до 23 године молам не го земај ова во обзир,поздрав до тебе,уживај[DOUBLEPOST=1545211432][/DOUBLEPOST]Епа сто пати ти рекоа, со сметкопотврда од месна заедница од некој кривопаланечки клуб - нема указ.
леле ЛЕЛЕЛ ГОСПОД ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ поздрав до тебе и секое ти добро среќноKolku drsko.Tuka sme za ista cel i daj boze site da dobieme ne ja so ovakov dokument sum super ti niso ne prais so smetkopotvrda. PUSTO MAKEDONCE ....i posle sskas dibra drzava so sebicen narod....
Cestito!!Вчера промена и кај мене од финална на положително становиште!Од документи,лк. и пасош на сестра ми и потврда од кај Лазар!Регистрирана перписка во Правосудие на 19/02/2016!
Како секоја година и следната има да не фати турбо.Од 24ти до 26ти - КОЛЕДА. Не проверувајте тие денови, џабе ќе ви е . И 1ви нормално. После може турбото да фати.
Јас земав државјанство со сметкопотврда од коперација Олеснителна околност ми беше високото образование во бугарија, перфектен литературен бугарски и шест години престој, а да не коментирам со што знање се стекнав...па уште да ме одбиеја е не знамЕпа сто пати ти рекоа, со сметкопотврда од месна заедница од некој кривопаланечки клуб - нема указ.
Dobar den. Sakam da te prasam kolku cekase za potpis od viceprezedent?Јас земав државјанство со сметкопотврда од коперација Олеснителна околност ми беше високото образование во бугарија, перфектен литературен бугарски и шест години престој, а да не коментирам со што знање се стекнав...па уште да ме одбиеја е не знам
Всушност потврдата сигурно не ја ни имаат погледнато, повеќе работа сигурно ми завршила изјавата дека сум бугарин, она као нешо плус документ за националност заверен на нотар од поново време, а не некои си статистики - пред 1918та бугари, после 1918та срби, а од 1941ва македонци и борци против бугарскиот фашистички окупатор
"Статистиката покажува дека во македонија живеело бугарско население, но не може да е главен основ за конкретно лице да се стекне со бугарско државјанство" изјава на Министерството за правда...јбг
Cestito kolku vreme cekase potpis.Potpisan ukaz denesIntervju mart 2017
A da kazese podetalno, od koga bese na polozitelno, br na ukaz..... Cestito!Potpisan ukaz denesIntervju mart 2017
potpisano mu e pred 2-3 meseca nema sansi denesA da kazese podetalno, od koga bese na polozitelno, br na ukaz..... Cestito!