- Член од
- 3 мај 2017
- Мислења
- 251
- Поени од реакции
- 171
Информација измислена од посредници.Dali e vistina deka od nova godina pasos ke se zema 6 meseci po intervjuto?
Да олеснам, трач над трачевите...
Информација измислена од посредници.Dali e vistina deka od nova godina pasos ke se zema 6 meseci po intervjuto?
Nikoj nisto ne moze da kaze. Bolje pocekaj AKO ima nekoi izmeni jer vaka zaglavuvas vo DABC..Kakva e sostojbata ? Da odam da podnevam ili seuste e zakoceno ako moze nekoj da mi kaze .
I jas sum od rekorderite 2014 5 meseci za uste 10 dena cekam potpis od viceprezidentot da se nadevame deka ke ima potpisi do krajot na mesecov pozzNeznam drugar i jas se prasuvam, a neznam i poveke i kaj da prasam, i jas sum eden od rekorederite od 2014
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Дали беше на дополнителна со запирка или со рок ?Промена денеска од дополнителна на "По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство".
интервју јуни 2016,на дополнителна од август 2017
документи од брат,плус потекло и потврда од клубот во Струмица
Како што и сите прават, ќе си чекаш бидејќи да поднесиш да молба мислам дека нема да ти ја прифатат и плус сега кажуваат дека работите се убрзани по нивна проценка "двојно"ja vo skopje podnesov vo ambasada maj 2016 i cekam na dopolnitelna do 09.03.2018 da se podnesat dokumentite podneseni se i uste nemam nikakov odgovor neznam so da pravam
Cudno. Ova e za 1000 prepiski poveke od poslednata prepiska so ukaz sto e registrirana od clenovite na forumot. Vo tie 1000 bi trebalo da ima nekoj od tie sto cekaat po 5-6 meseci na polozitelno, gi ima dosta na forumot. Nikoj nema prijaveno promena.Denes se slusnav so mojot posrednik nema da spomenam ime. Mi kaza deka so izdadenii potpisani ukazi se stignati do 6300... e sega dali e toa vistina neznam. I kaza deka sleden bran na potpisi ke ima posle Nova Godina.
Denes se slusnav so mojot posrednik nema da spomenam ime. Mi kaza deka so izdadenii potpisani ukazi se stignati do 6300... e sega dali e toa vistina neznam. I kaza deka sleden bran na potpisi ke ima posle Nova Godina.
Mozebi po br na molba, jas sum 63xx/2016 po br na molba, okolu 5 meseci cekam za potpis. Bev na intervju 31 maj 2017... Nekoi clenovi kazhaa deka im potpishale ukaz a imale intervju nekoi 2 nedeli pred mene. Dobro che bide da ima novi ukazi posle Nova GodinaCudno. Ova e za 1000 prepiski poveke od poslednata prepiska so ukaz sto e registrirana od clenovite na forumot. Vo tie 1000 bi trebalo da ima nekoj od tie sto cekaat po 5-6 meseci na polozitelno, gi ima dosta na forumot. Nikoj nema prijaveno promena.