Prepiskite so rok za dostava na dokument nema promena dosega so intervju 2016Gi cistat poleka tie od dopolnitelna. Po moja gruba procenka nekade kon sredinata na 2016 se stignati
Prepiskite so rok za dostava na dokument nema promena dosega so intervju 2016Gi cistat poleka tie od dopolnitelna. Po moja gruba procenka nekade kon sredinata na 2016 se stignati
Drugar za se mrda rabotava samo kaj ukazive ja stopiraaa a nikoj nema info so e problemotAbe lugje kaj sekogo e razlicna postapkata i zatoa ne se zamarajte mnogu sto ke bide neka bide, no informirajte ako na nekoj mu se potpise ukaz togas znaci deka mrdnala rabotava od mrtva tocka.Jas cekam od 2014 g. preku konzulat Bitola i pred dva meseca sum staven na polozitelno od sovetot i se ceka potpis na ukazot od viceto,zatoa ako ima nekoj info za potpisan ukaz vednas neka bloguva.pozz drustvo i so srekja na sekogo
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Aj mozi i kaj ukazive ke mrdni, pa nova godina idi majku mu staraDrugar za se mrda rabotava samo kaj ukazive ja stopiraaa a nikoj nema info so e problemot
Vaka ke e od 20.12.2018g. pa nataka http://publicbg.mjs.bg/BgSubmissionDocЗнае ли некој каква е ситуација со новата процедура што треба да почне од Јануари (со правење интервју уште при поднесување документи)? Ќе бидне тоа или пак ќе се одложи ко летоска што го одложија? И дали се закажува термин однапред или едноставно се оди да се поднесат документи?
јас сум 6 декември 2017 интервју , и уште на задолжителнаdali ima nekoj januari 2018 intervju i da mu se promeni od zadolzitelna na finalna?
Jas sum april 2016 nema promenaI jas sum oktomvri 2016 I se uste sum na dopolnitelna aber si nema za da se smeni[DOUBLEPOST=1544472836][/DOUBLEPOST]
Koi mesec bese na intervju jas bev oktomvri I se uste sum na dopolnitelna zatoa prasuvam za da znam do koi mesec se stignati.pozdrav
nemora licno,toa ti garantiram.No!!! dokolku sakas drug da go dostavi vo mp.VNIMAVAJ na kogo kje mu dades takva doverba!Dali mora licno da se podade dokument dokolku stoe deka si na dopolnitelna?
Sega do krajot na mesecov sigurno ke se smeniјас сум 6 декември 2017 интервју , и уште на задолжителна
A koja e postapkata za apliciranje ?Devojko ovie menjaat zakoni na tri meseca ne znaat kaj teraat veke ako si zainteresirana posle nova godina apliciraj si sansite ti sse 50-50 inace posrednik ke ti kaze za tebe 100% e sigyrno
Koja dopolnitelna be drugar tolku razbiras zato ke zemis ti ko ke si go vidam tilot.. Hahadopolnitelna ne ti bega