Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
@Alekso 1981 ne pojasni za ona 385W,ajde cekam da soberes hrabrost.
A usput, LomoEco si go videl negde kako gree ? Ja sum videl i nelupetam kako tebe, znaci site nemaat po 60k za Toshiba Suzumi u 35m2 da zakacat na zid a se great na drva momentalno.
A Vtoro....grejnata mokj na LomoEco ne e nisto pomala od Mirai10 sto ti si ja platil 30k na promocija a bila i dokaj 40k.
Lomoto e najdobar primer deka i takov low-buget model moze da gi gree, i mnogu podobro toa Lomo nego da im zakacis na zidot Vivax Korel Kyoto i neznam uste sto pa utre da zborat deka nebivalo greenje so inverter i pak na drvata ke se vrata da ne trujat.

Ama se uigrani ovie a moze i eden e so dva profila[DOUBLEPOST=1544307750][/DOUBLEPOST]
Spremno manipulatorce, hahahah.
Ne e manipulacija ziva vistina[DOUBLEPOST=1544307989][/DOUBLEPOST]
Ama se uigrani ovie a moze i eden e so dva profila[DOUBLEPOST=1544307750][/DOUBLEPOST]
Ne e manipulacija ziva vistina
Taka eeee.....vidi sabajle niz prozor kako vrne i zimaj nekolku Eurovent kjebinja od monterot
Aj vazi

Последно уредено:
Ne se uigrani, samo kazuvaat realnosti. Koga se kazuvaat realnosti, nema potreba da si uigran.

Ne se uigrani, samo kazuvaat realnosti. Koga se kazuvaat realnosti, nema potreba da si uigran.
Cepki... koj realnosti be? Za tebe e realnost toa sto go imas, za mene toa sto jas go imam, pofali se ili pozali se a ne mi reklamiras tuka klimi .Sekoj pametem ke go svati toa deka omalovazuvate sekoj drug brend osven vasiot sto go prodavate

Ve utinjam so brojkive..hahhaa. Dobro e , se prijavi koj si, se najde vo muabetov.
A sho e muabetov? Me nemat denes ovde i si pishite sho sakate? 4ka izduv imam na WNot deka duva nakaj hodnik, a moram sobata od sestra mi nekako da ja gream, a FHto e svrtena obratno od vratata od dnevnata. Ne razbiram sho e fintava so izduvov, 80% od korisnicive na klimi na forumov na trojka gi imaat klimite staveno. Koga ke si zamine sestra mi, ke ja zatvoram vratata od dnevnata i na dvojka ke si bide klimata, ne znam sho e kostreshenjevo ovde. Na nikoj ne ni smeta buchavata, koja ne e ni nishto posebno golema, zatoa shto i jas i zena mi i sestra mi sme svesni deka za da ne plakjam pari za struja da i ukluchuvam grealki koi ke troshat 4-5 pati povekje od klimava, treba edna mnogu mala zrtva na nashiot komfort da napravime, a toa e da ja chuvam WNot na 4ta brzina. I ne deka mora, do vchera vecherta na trojka izduv si beshe i super si beshe se, ama vaka odluchiv jas, poekonomicno mi e i ushte potopla i e sobata. Smireno samo, dishite dlaboko i uzivajte,site sme na ista strana, si se greeme za bez pari.

A sho e muabetov? Me nemat denes ovde i si pishite sho sakate? 4ka izduv imam na WNot deka duva nakaj hodnik, a moram sobata od sestra mi nekako da ja gream, a FHto e svrtena obratno od vratata od dnevnata. Ne razbiram sho e fintava so izduvov, 80% od korisnicive na klimi na forumov na trojka gi imaat klimite staveno. Koga ke si zamine sestra mi, ke ja zatvoram vratata od dnevnata i na dvojka ke si bide klimata, ne znam sho e kostreshenjevo ovde. Na nikoj ne ni smeta buchavata, koja ne e ni nishto posebno golema, zatoa shto i jas i zena mi i sestra mi sme svesni deka za da ne plakjam pari za struja da i ukluchuvam grealki koi ke troshat 4-5 pati povekje od klimava, treba edna mnogu mala zrtva na nashiot komfort da napravime, a toa e da ja chuvam WNot na 4ta brzina. I ne deka mora, do vchera vecherta na trojka izduv si beshe i super si beshe se, ama vaka odluchiv jas, poekonomicno mi e i ushte potopla i e sobata. Smireno samo, dishite dlaboko i uzivajte,site sme na ista strana, si se greeme za bez pari.
Brat sto objasnuvas, mislis nim ne i jasno zosto ti e na 4-ka ventilatorot. Abe teraj si si imas super klimi neka ti greit bebenceto i svirkaj si.

Последно уредено од модератор:
Klasika ponasanje...koga ke im snema Argumenti i se fateni deka pukaat so kjorci preagjaat vo repliki so navredi i vulgaren recnik.
Usput prijaven si za lepo ponasanje a sea @Branchez samo treba da ti go deletne postot :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom