Немаше никој, сам си се блазесав@batitit блазе им на дегустаторите
Начин на подготовка и состојки.Иначе прекрасно изгледа.
Повели детално опишана постапка.Начин на подготовка и состојки.Иначе прекрасно изгледа.
Гаудата од која млекара... И воопшто идели Гауда во бурекПовели детално опишана постапка.
https://moirecepti.mk/post/бурек-со-кисела-зелка
Кај мене беше полнет со гауда, доматно пире и оригано.
Олденбург.Гаудата од која млекара... И воопшто идели Гауда во бурек
Аха пошто Гаудата е оригинал Холандски рецепт единствено во Македонија го правиме тројца мајстори (затоа прашав која млекара) моментално сме двајца и јас неја ја доживувам како мезе ни најмалку не за со леб зборам за оригиналната Гауда со зачини или класик пошто мн мала количина премногу заситува и вкусот за да го осетиш и да уживаш во неа само на тој начин можеш како мезе со малку пршута кулен ситно насецкана на коцки... Уште еднаш сакам да кажам значи работена на оригинал машина увезена од Холандија мајстори дирекно од таму дојдени и обучувани овдешни работници... Да не ја тупам не е темата за Гауда...Олденбург.
Мене ми иде. Се топи, а останува во бурекот.