Што готвите во моментов?

  • Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Олденбург.
Мене ми иде. Се топи, а останува во бурекот.
Аха пошто Гаудата е оригинал Холандски рецепт единствено во Македонија го правиме тројца мајстори (затоа прашав која млекара) моментално сме двајца и јас неја ја доживувам како мезе ни најмалку не за со леб зборам за оригиналната Гауда со зачини или класик пошто мн мала количина премногу заситува и вкусот за да го осетиш и да уживаш во неа само на тој начин можеш како мезе со малку пршута кулен ситно насецкана на коцки... Уште еднаш сакам да кажам значи работена на оригинал машина увезена од Холандија мајстори дирекно од таму дојдени и обучувани овдешни работници... Да не ја тупам не е темата за Гауда...
 
48381464_2235704190022221_8848961131864129536_n.jpg

48376990_216954762559068_1471086797789331456_n.jpg


Крап на кромид со суви сливи и суво грозје :)))))))))
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom