kaj mene samo na eden kanal ima pred malku na sitel sega go ima samo na alfaисто е кај сите програми
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kaj mene samo na eden kanal ima pred malku na sitel sega go ima samo na alfaисто е кај сите програми
Јас на мајка ми и активирав 10гб нет преку апликацијата на т мобиле и си ги користи веќе, најмалата претплата ја има во мангента пакетПред неколку денови јас бев во салонот на телеком...некој ми ги спомна овие 10 гига интернет, и во салоно ми кажаа дека тоа важи за претплатата од 1000 денари
многу лажат
Исто и кај мене на Алфа ама кликаш ОК и ништо не се случува.kaj mene samo na eden kanal ima pred malku na sitel sega go ima samo na alfa
Јас на мајка ми и активирав 10гб нет преку апликацијата на т мобиле и си ги користи веќе, најмалата претплата ја има во мангента пакет
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Dali NOVA TV Hrvatska ke bide vo osnoven ili vo dopolnitelen paket. ?Нови регистрирани канали
- Nova HR
- CMC
- Naša Balkan
- OT Valentino
- Elta 2
- OTV Muzika
- Redlight Premium TV
Сигурно ќе ги пуштат за време на празнициве. Само премногу глупо би било Naša Balkan, OT Valentino, OTV Muzika да ги стаат во балкан пакетот. Срамота е такви канали да поплнуваат бројка на било кој оператор.
Има некој работи интересни не дека е лоша. Се држи Nova HR колку толку иако сега е доста преплавена со турските серии.Nova.HR е тешка катастрофа..Нема никаква допирна точка со онаа Nova HR што беше предходно како што ја памтиме...Бетер од Нашите Национални Тв е сега...
Дополнителен сигурно во пакетот со RTL HR каналите. Така си е на Neotel. Не верувам да ја стават во основен пакет.Dali NOVA TV Hrvatska ke bide vo osnoven ili vo dopolnitelen paket. ?
Полоши канали и да сакаа немаше да најдат.

Како беше она "Чест на исклучоците"Redlight Premium TV е добар поучен канал...![]()

Јас мислам дека ова нема да се деси туку ќе зголемат цена во Балкан пакетот а за празнициве ќе ни дадат гага гледање тие канали промотивно до некој нивни одреден датум.Очекувам на сметка на овие да бидат исклучени други канали![]()
Те праша некој?Mene mi e najbitno na MAX TV sto go ima Pink paketot za drugove tv paketi ne mi e bitno.