Ке се расправа на парламентарна комисија денес, А министерот на правосудиет Цецка Цачева самата кажа од идеа за закривање до вистинско закривање треба промена во неколку зкаони. Сега засега се е по старо.Гледам повторно може да се закаже термин во државната агенција за происход. Дали е ова привремено, ќе се укинува агенцијата или повторно ќе си продолжи со нормална работа. Дали некој знае нешто околу ова
Да споделиш ако може со какви документи си?promena od denes
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
intervju 08.02.2016god broj na prepiska 884*/2015
Би требало да ти потпише и вицепрезидента штом имаш документ кој докажува дека баба ти е од блгарска народност!'Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија.'
Колку време се чека за да го потпише вицепрезидента?
И дали постои опасност пак да ме одбијат?
Иначе, баба ми е бугарка, тој ми е документот.
На 8-ми февруари.Би требало да ти потпише и вицепрезидента штом имаш документ кој докажува дека баба ти е од блгарска народност!
Само ако може да споделиш кој Февруари 2016 си бил на интервју во Софија?
Kolku vreme cekase ,od finalna do polozhitelno!!'Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија.'
Колку време се чека за да го потпише вицепрезидента?
И дали постои опасност пак да ме одбијат?
Иначе, баба ми е бугарка, тој ми е документот.
Околу 2 месеци.Kolku vreme cekase ,od finalna do polozhitelno!!
So kakvi dok bil?Денес на другар потпишан указ интервју мај 2017
voena kniska od pradedoДа споделиш ако може со какви документи си?
Dali ti e kniska od jna i koja narodnost pisuva bo knizkatavoena kniska od pradedo
Ova bese tena pred 3tri godini![]()
Терминот ,, бугарски пасоши'' e од истите луѓе што се надеваат дека ќе има казни и служење војска за поседување на второ државјанство не согледувајќи дека 80% од македонските албанци се и косовски и албански граѓани али јбг . ''Патриотитe'' од Мк исто велат дека потребно е само еднаш да отидеш до Софија и додека си на кафе и ручек ,,бугарскиот пасош'' ќе ти биде готов за неколку часа
btw : Случајно ми испадна оваа статија на нет , еден од таквите Патриоти на батерии![]()