- Член од
- 6 февруари 2010
- Мислења
- 882
- Поени од реакции
- 923
Биди така, сега ќе се јави стрелец да ти каже зошто си се заебал и каква клима си можел да земеш за поефтини париСе отепувате од докажување, која клима трошела помалку и ве боли главата за глупости. Се потсетив кога бев 6-то одд. Имав APN-6 исто и другар ми. По цели денови се докажувавме кое моторче е побрзо иако моето одеше 67km/h а неговото 64km/h. Мооооре дури 3km/h.
Сега истава ситуација со климиве . :-D. Дали е вреден сиов муабет и навредување помеѓу вас, зошто некоја клима ќе потрошела
500-1000-1500 денари фазла од другата?? Ако не ја уклучуваш нема ич да троши.
Гледајте да во зима да ве топлат, во лето да ве ладат. Да имаат ефикасност и квалитет пред се. Не велам дека климата треба да троши како некој авион, ама сепак да има некоја нормала.
Јапонските клими го изградиле брендот со долгогодишна работа и квалитет, и според мене имаат право да бидат со високи цени. Кога кинеските или било кои други ќе опстанат најмалце 20 години, и во тој период ќе покажат квалитет и ефикасност, тогаш ќе видиме дали цените ќе им бидат како на јапонските или како сега. Тоа е моето мислење имајте убав ден и не се навредувајте. Инаку јас пред два дена си порачав
Daikin FTXF50A/RXF-50A па ќе видиме како ќе топли и колку ќе биде квалитетна. Трошењето не ми е битно. Поздрав
Sent from my SM-G960F using Tapatalk