Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рашковски е од сдсм а тие се заштитени во оваа држава како бели мечки...да беше некој од дпмне соросоидните медиуми ќе пишуваа и просветна инспекција ќе дејствуваше....Проблеми секако може да има ама кај нас ретко кој се замара. Генералниот секратар Рашковски и беше ассистент на сегашната негова жена.
Пред 10тина години во Струмица во таканареченото "каубојско" училиште имаше случај каде ученик беше во врска со професорка. Одлуката на наставнички совет беше или оставка или раскинување. Професорката си даде оставка и отиде да предава во друго училиште а врската си опстана.
Возможна е.Дали е според вас возможна љубов меѓу ученик и професорка. Оваа учебна година у школо дојде млада професорка уште од прв ден се заљубив во неа овие три месеци успеав да се зближам со неа се почесто мислам дека и она осеќа нешто према мене пошто за време на часовите и одморите погледите ни се сретнуваат и како случајно стално се смешка дали вие би подржале ваква врска и што мислите за тоа
Грешка си, професор и билПроблеми секако може да има ама кај нас ретко кој се замара. Генералниот секратар Рашковски и беше ассистент на сегашната негова жена.
Пред 10тина години во Струмица во таканареченото "каубојско" училиште имаше случај каде ученик беше во врска со професорка. Одлуката на наставнички совет беше или оставка или раскинување. Професорката си даде оставка и отиде да предава во друго училиште а врската си опстана.
Она 24 јас 18Колку години она,а ти имаш?
Таман сте, опни и го таму, само гледај да биде дискретно и не се фали наоколку, да не и правиш проблемиОна 24 јас 18
Не сум, професорка по англиски беше и после почна да предава во земјоделското. Распрашај се подоброГрешка си, професор и бил![]()
Очигледно не знаеш која му е жена на Рашковски...Не сум, професорка по англиски беше и после почна да предава во земјоделското. Распрашај се подобро
за кое земјоделско се збора само ме интересира?Не сум, професорка по англиски беше и после почна да предава во земјоделското. Распрашај се подобро
Веројатно не се разбираме. Тоа со професорката во Струмица е друг случај.Очигледно не знаеш која му е жена на Рашковски...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Димитар Влахов - Струмицаза кое земјоделско се збора само ме интересира?