Zdravo do site. Nema da se falam, niti da reklamiram nekoj brend ,voedno ovoj forum treba da e za spodeluvanje na iskustva a ne za teranje biznisi na odredeni clenovi od taa pricina ne kupiv ni gree ni vivax ni toshiba ni mitsibushi.Se odluciv za LG S12EQ inverter model 2018 i stanje e vaka.Salon 30m2 zadadena 24° fanot na auto i si ja odrzava ovaa temperatura plus-minus pola stepen.Potrosuvackata e od 700 do 900 W ovie nekolku dena,a predhodno koga bese pomeko istata temperatura ja odrzavase so potrosuvacka od 200 do 600 W.Eve sega momentalno potrosuvacka e 700W i povele sliki od termometar i daljinsko[DOUBLEPOST=1543765775][/DOUBLEPOST]
Ovaa slika so daljinskoto e so zadadena temperatura. So taa pogore ima razlika na taa ima strelka nagore a na ovaa e termometarce so stikla da ne nastane zabuna posto LG-to ima kopce ROOM TEMPZdravo do site. Nema da se falam, niti da reklamiram nekoj brend ,voedno ovoj forum treba da e za spodeluvanje na iskustva a ne za teranje biznisi na odredeni clenovi od taa pricina ne kupiv ni gree ni vivax ni toshiba ni mitsibushi.Se odluciv za LG S12EQ inverter model 2018 i stanje e vaka.Salon 30m2 zadadena 24° fanot na auto i si ja odrzava ovaa temperatura plus-minus pola stepen.Potrosuvackata e od 700 do 900 W ovie nekolku dena,a predhodno koga bese pomeko istata temperatura ja odrzavase so potrosuvacka od 200 do 600 W.Eve sega momentalno potrosuvacka e 700W i povele sliki od termometar i daljinsko
Attachments
Последно уредено: