Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво
Дали некој има искуство дали некој знае дали може преку фирма да порачувам од алиехпрес,алибаба ? Со пратката да ми праќат и фактура,профактура и се да оде преку фирма ? ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Во Грција некоја мобилара што нуди попусти сега за празниците ?

Да не му требаат на некој карти за концертов на нокаут?

Screenshot 2018-11-26 at 11.42.09.png Screenshot 2018-11-26 at 11.42.39.png Screenshot 2018-11-26 at 11.43.25.png

На Македонски сајтови кои продаваат кујнски прибор најдов дека името е шпатула. Тоа ми изгледа како препис од Англиски каде се вика Spatula https://en.wikipedia.org/wiki/Spatula. Шпатула е точното име на Македонски на овој предмет или имаме друго име за него?

Здраво
Сакам да купам машина за сушење на алишта, па неможам да се одлучам која фирма. Најмногу можаш да издвојам од 10 000- 15 000. Ги разгледував телефункен, candy, Beko.. Пералната за алишта ми е горење wa 61061 со јачина на центрифуга од 600 вртежи. Во сетек ми рекоа дека пералната мора да биде најмалку со 800 вртежи во минута. Дали може да ми препорачата машина за сушење кондензациска во овој ценовен ранг и дали со малкуте вртежи на горење алиштата ќе бидат суви со помош на сушарата?

Мојте зедоја пред некое време Candy и се презадоволни,освен шо ги суши алиштата многу го топли просторот кај шо е сместена,како кварцна делува :LOL:

Исто така би сакал да знам како оди работава да отвориш претставништво во својот град/канцеларија на некои од фирмите што вршат достава и како се заработува,сакам да споделите мислења,искуства или било каква информација доколку знаете или имате.
Благодарам однапред

Attachments

• C4E81766-7B0B-4B69-8F61-E0459513C327.png
    C4E81766-7B0B-4B69-8F61-E0459513C327.png
    34 KB · Прегледи: 21
Глупо прашање ама да прашам кој кабел да се земе да поврзам персонален компјутер со тв hdml so aux ili hdml so hdml

Глупо прашање ама да прашам кој кабел да се земе да поврзам персонален компјутер со тв hdml so aux ili hdml so hdml
Pa proveri na tv i na kompjuterot kakov ti e priklucokot i ke doznaes. Kaj mene na laptopot i na tv mi e hdml i si zedov takov kabel.

received_595258294238191.jpeg N
Pa proveri na tv i na kompjuterot kakov ti e priklucokot i ke doznaes. Kaj mene na laptopot i na tv mi e hdml i si zedov takov kabel.
На тв имам сигурно незнам на ком одамна го немам работено за викендица ми треба ама мислам треба да има...

Не гледам да има , ова е стара машина
на сликава десно од синиот кабел VGA има нешто или така чинам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom