- Член од
- 30 октомври 2018
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 6
Blagodaram.
18.10.2017 ochekuvaj za 2 nedeli vo sreda da ti se smeni( znachi soveta na grajdani se sobiraat ednash nedelno i toa vo sreda)Zdravo... Koj oktomvri beshe na intrervju... Jas bev 30okt 2017 na intervju uste sum na finalna.
A koga ti se smeni od dopolnitelna vo finalna i polozitelno i so so dokumenti si ako moze da kazes?kade ti bese na intervju?pozzПрегледај го приврзокот 200096
ова ми го дава кога ќе внесам број на преписка, инаку тогаш не однесов никаков дополнител документ, само со происход, а пак кога ќе внесам број на преписка и парола
Прегледај го приврзокот 200097
најверојатно сега вицепресидентов ќе ме стави на дополнителна??
ti naglasile da odneses dopolnitelen dokument i ne odnese nisto ako razbrav? ako e taka najverojatno ke te stavat na dopolnitelna so zapirka i pak ke prolongiraat ...Прегледај го приврзокот 200096
ова ми го дава кога ќе внесам број на преписка, инаку тогаш не однесов никаков дополнител документ, само со происход, а пак кога ќе внесам број на преписка и парола
Да појасниме.Прегледај го приврзокот 200096
[DOUBLEPOST=1543241478][/DOUBLEPOST]jas bev me pratija na dopolnitelna odnesov dokumenti ... dopollnitelna so kraen rok 03.23.2018 i nisto nema seuste ..... velat deka se stignati tie do april 2016, a intervjuto ovie meseci znacideka prepiskata obrazuvana vo septemvri... kaj vas promena nesto ?
[DOUBLEPOST=1543241553][/DOUBLEPOST]Dali nekoj ima sto e bil na intervju juni 2016 i kakvi vi se statusite?
jas bev 01.06.2016 na intervju i bev na dopolnitelna so rok do 23.03.2018 i seuste nema nikakva promena[DOUBLEPOST=1543241478][/DOUBLEPOST]
мхм фала друже, не го знам бројот на преписка, проверував со бројот од молбата на двете местаДа појасниме.
-Во горните две полиња каде што ти пишува молба номер..... и пин, го внесуваш бројот на молба што ти го дадоа кога ги подаваше документите и ставаш пин.
-Во долното поле каде што пишува број на преписка ,несмее да се меша со бројот на молба-зосто тогаш дава различни статуси и те буни-тука се броверува само со бројот на преписка кој е различен од бројот на молба,а бројот на преписка го дознаваме само на почетниот статус кога уште ти е процедурата на задолжителна проверка.
Така да прашање до тебе со кој број проверуваш ти за да можам да ти кажам кој статус ти е валиден?
интервју Софија 10.2017, само со происход, доплнителна и финална по 5-6 месеци, положително ми се смени на почетоков на месецовA koga ti se smeni od dopolnitelna vo finalna i polozitelno i so so dokumenti si ako moze da kazes?kade ti bese na intervju?pozz
Tocno taka no utre odam bitola da si go zemam ukazot...pisav dali nekoj posreduva vo sofija bidejki do sega sam si gi brkav rabotiteSo kakvi dokumeti si druze i kolku vreme bese na polozitelna[DOUBLEPOST=1543185212][/DOUBLEPOST]
Na starite tvoj objavi imas pisano deka use u oktomvri ti e potpisan ukazot
so kakvi dokumenti zema ukaz ?????Tocno taka no utre odam bitola da si go zemam ukazot...pisav dali nekoj posreduva vo sofija bidejki do sega sam si gi brkav rabotite