- Член од
- 6 февруари 2016
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 5
5435/2017Dru
Druze koj broj si kolku cekase za potpis.
5435/2017Dru
Druze koj broj si kolku cekase za potpis.
So srejka neka tie , rekov jas frcat potpisi od 2017 znaci teraat kako ke im tekne , nema ni red , ni pravila5435/2017
So kakvi dokumeti si druze i kolku vreme bese na polozitelna[DOUBLEPOST=1543185212][/DOUBLEPOST]5435/2017
Na starite tvoj objavi imas pisano deka use u oktomvri ti e potpisan ukazot5435/2017
Zasto be vakvi luge postojat strasni se
Не избрзувам со заклучок, нека си одговори човекот.Zasto be vakvi luge postojat strasni se
Дечки дали има некој на форумот шо бил на интервју јуни,јули или август 2016та?
Jas sum so prv bratuced i dojdov do ovoj status---- Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгаријаНа сите ќе е тоа...
Јас сум со лк од прадедо+ од брат, па киснам на проверка од вицепрезидентот година ипол....Барем нека ме одбијат да знам на шо сум.
Само со прв братучед:?Jas sum so prv bratuced i dojdov do ovoj status---- Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
daСамо со прв братучед:?
Nema takva prepiska.So kakvi dokumeti si druze i kolku vreme bese na polozitelna[DOUBLEPOST=1543185212][/DOUBLEPOST]
Na starite tvoj objavi imas pisano deka use u oktomvri ti e potpisan ukazot
Почетен статус кој обично стои 10 до 12 месеци од интервју.Дали може некој да ми каже што значи овој статус. Благодарам
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
од 150-300еEdno prasanje ve molam.Dali nekoj znae kolku zemaat posrednicite za da ti najdat privatna adresa.