Jas bev vo konzulat i nisto nema,nema nikakva promenaИма некој што е на дополнителна а е бил во Конзулат на интервју во 2016 и му се сменило во експертен преглед?
Jas bev vo konzulat i nisto nema,nema nikakva promenaИма некој што е на дополнителна а е бил во Конзулат на интервју во 2016 и му се сменило во експертен преглед?
Od 08.10- do 15.11.2018После колку време на финална проверка?
Не.Vistina li e deka ako na krstenicata i vencanicata ne pisuva "narodnost blgarin", ke ve odbijat?
DA , IMA JAS
Кога бевте на интервју?Jas bev vo konzulat i nisto nema,nema nikakva promena
Konecno se javiv i prasav posle tri meseci i uste ne e stignat dopisot vo sofia blagodaram za brojot[DOUBLEPOST=1542728451][/DOUBLEPOST]0035929872801 vidi na ovaj br prasaj
Intervju 26 maj,ne pamtam za kolku vreme se obrazuva prepiskata.Кога бевте на интервју?
Не е за во темава ама ко прочитав КРШТЕНИЧЕ одма на видеово ми текна хахахаЗдраво дечки,
Ве читам подолго време но сега се приклучувам за првпат. Бев на интервју ноември 2017 (има поминато веќе една година оттогаш) но уште нема никаква промена, си стои дека е во задолжителна постапка.
Со стар документ сум (крштениче од Бугарска егзархија), документот им е оставен таму уште лани. Читам и за застои и се' друго што се случува во последно време и се прашувам дали џабе го чекам бугарскиот. Почнува да ме фаќа паника.Паничам без врска или?
Zdravo... Koj oktomvri beshe na intrervju... Jas bev 30okt 2017 na intervju uste sum na finalna.Од денес положително становиште, интервју октомври 2017
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште
Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Dali posle ovoj status sigurno sledi dobivanje na pasosh? Dokolku Ne, koi se mozhnite ishodi?
Fala
Statusov mi od skoro (neka ima 2-3 dena). Cekam informacija za toa sho sledi...I jas sum so istiot status veke 2 ipol meseci, kolku vreme si ti so statusov, i ako dobiesh informacija za gore pishanoto izvestime, a ako dobijam i jas ke te izvestam..
До април/мај 2016 што бевме на интервју.Do koj mesec se stignati so dopolnitelna proverka od 2016 godina?
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk