- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 826
- Поени од реакции
- 1.322
Моја грешка, се извинувам.Да се разбериме одговоров беше за тие што се на дополнителна и ги ставаат на финална...
Моја грешка, се извинувам.Да се разбериме одговоров беше за тие што се на дополнителна и ги ставаат на финална...
Da nema promena uste prasajnee ee dalii kee iima doo nova god kako ee trgnatooZnaci uste si stoi do 16 maj ajde vajda ke se otkoci rabotava
Jas cekam 4 i pol meseci potpis od 10 juli.Ja sum avgust 2016, i ete 2ipol meseci kako cekam za potpis
Jas cekam 4 i pol meseci
Jas cekam 4 i pol meseci potpis od 10 juli.
Koga beshe na intervju?
Точно е, кажано е од августSlusnav deka do krajov na godinata ke gi cistele tie 2016 shto podnele za pasos tocno e ili nekoja spekulacija?
BlagodaramПрегледај го приврзокот 199805[DOUBLEPOST=1542660386][/DOUBLEPOST]
Kako mislite potvrdite?!
I mene me interesirat sakam da pram promena na vozackataДали некој знае која е процедурата за промена на македонската возачка дозвола во бугарска и колку пари кошта?
Па со оглед на досегашните искуства на форумов, јас лично мислам дека сите идат во еден кош...Сметате дека апликантите со силни документи, ги решаваат со иста брзина како и тие со потврди?
Po moe site se vo ist kosh jas sum so poteklo roditel i seushte na zadolzhitelna intervju Juni 2017god.obrazuvana prepiska Septemvri 2017god.Сметате дека апликантите со силни документи, ги решаваат со иста брзина како и тие со потврди?
Не си ја знам преписката, со ова проверувам. Зошто ти е потребна преписката?Izvini koj broj na prepiska si i jas sum april intervju sofija prepiska 30**
Како мислиш да постигнат? Еве конкретно мене како ке ме решат до НГ? Од финална проверка сеа до указ имам уште 2-3 статуси да се сменат а остануваат месец и нешто до крајот на годинава. Чудно.Точно е, кажано е од август
Како мислиш да постигнат? Еве конкретно мене како ке ме решат до НГ? Од финална проверка сеа до указ имам уште 2-3 статуси да се сменат а остануваат месец и нешто до крајот на годинава. Чудно.